YURT DIŞINDA KONUŞMA BEDAVA

Türkiye'nin en bonkör kartı Worldcard kullanıcılarına yurt dışında aylık 30 dakika bedava konuşma fırsatı sunuyor

TURİZMİN SESİ
Yapı Kredi, Worldcard kullanıcılarına yurt dışında 1 Temmuz – 3 Eylül tarihleri arasında yapacakları toplam 1.000 TL ve üzeri alışverişleri için, Turkcell'den aylık 30 dakika yurt dışı konuşma paketi hediye ediyor.
1 ay süreyle yurt dışında ücretsiz arama, aranma ve tüm çağrıların geçerli olacağı konuşma paketi; ABD, Kanada, Rusya, Ukrayna, Arnavutluk, Andora, Avusturya, Beyaz Rusya, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Kosova, Letonya, Lihtenstayn, Litvanya, Lüksemburg, Makedonya, Malta, Monako, Karadağ, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere, Sırbistan, San Marino ve KKTC ülkelerinde kullanılabiliyor.

Tüm Yapı Kredi kartlarında geçerli olan kampanyaya katılmak için kart sahiplerinin Turkcell hattı kullanmaları ve 30 Haziran'a kadar YURTDISI boşluk TCKN yazılarak 3160'a gönderecekleri SMS ile katılımlarını bildirmeleri yeterli oluyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye worldcard.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.