YUNAN ADALARI BU YIL DA ZİRVE YAPACAK

Dünya ülkeleri arasında uzun yıllardır turizmde bir alternatif olarak göze çarpan Kuruvaziyer Turizmi son yıllarda ülkemizde de yerli turistler tarafından tercih edilmeye başlandı

TURİZMİN SESİ
Özellikle yolcuların farklı destinasyonları bulabilecekleri ve tercih yapma şanslarının fazla olduğu deniz turizmi, gemi ve seyahat acentalarının çeşitliliği ve farklı seçenekleri ile de göz doldurmaya başladı. 45. yılını bu yıl kutlamaya hazırlanan Tura Turizm de bu sektörde güvenilirliği, verdiği yer hizmetlerinden ve turlarından dolayı yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği bir seyahat - turizm firması olarak deniz yolculuğunda da karada olduğu gibi haklı bir söz sahibi. Tura Turizm çok farklı seçeneklerle yolcularına hizmet sunmaya devam ediyor.

Özellikle 7 yıldızlı Lüks Yolcu Gemileriyle dünyanın her bölgesine turist taşıyan Tura turizm aynı zamanda Dünya Cruıse turizminde de sözü geçen firmalar arasında. Bunun en güzel örneği olarak 2007 ve 2009 yıllarında Seatrade dünya Ödülünü alması olarak verebiliriz. Bu ödüllerle dünya üzerinde de bilinilirliği artan Tura Turizm bu yaz yine çok ilgi çekecek bir destinasyonla daha şimdiden erken rezervasyonlarına başlamış bulunmaktadır.

2011 Temmuz ve Eylül ayları arasında 7 yıldızlı Lüks HORİZON gemisi ile Yunan Adalarına vizesiz turlar düzenleyecektir. Yunan adalarına ilk defa bu büyüklükte bir geminin yolcu taşıyacağını ve yolcu kapasitesinin her seferinde 3000 i bulacağını söyleyen Tura Turizm Yön. Kur. Bşk Erkunt Öner “ dünya üzerindeki global ekonomik krizden birçok ülke gibi komşumuz Yunanistan da etkilenmiştir. Ancak 2010 yaz aylarında Türk Turizmciler olarak Yunanlıların yüzünü güldürdük. Bu yılda aynı şekilde daha fazla yolcu kapasiteleri olan gemilerle Yunan adalarının limanlarına yolcu götürmeye devam edeceğiz. Bu turların vizesiz oluşu başka ülkelerden de turistlere çekici gelmektedir, bu nedenle Türkiye'ye gelip buradan turlara katılacak çok fazla yabancı turist olacaktır” diye konuştu.