“YÜKSELEN PORTRELER” ÖDÜL TÖRENİ

Gözlem Gazetesi'nin 2011 yılı için 'Yükselen Portreler' ödül töreninde Turizm- Otelcilik ve Rekreasyon Alanında Kaya Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Burhanettin Kaya, ödül aldı

TURİZMİN SESİ


35 proje ile ödül alan Bakan Binali Yıldırım, konuşmasında İzmir' yatırım yapmaya devam etmek istediğini belirten Burhanettin Kaya'ya,'' Burhanettin Bey göreve hazırlar, İzmir'de yeni bir iş, yeni bir yer istiyoruz. Hazır ol'' mesajını verdi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ında Bayındırlık, Ulaştırma Ekonomisi Alanın da ödül aldığı törene İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Ulaştırma ekonomisinden, marka yönetimine, çağdaş yerel yönetim politikalarından işletme ekonomisine kadar uzanan geniş bir yelpaze içinde 6 kategoride verilen ödül töreninde Gazeteci –Yazar Öcal Uluç'tan ödülünü alan Kaya Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Burhanettin Kaya,'' İzmir'e yatırım yapmaktan onur duyduğunu belirtti. Kaya, “İzmir'e yapmış olduğum yatırım bana göre çok azdır. İzmir'e her zaman yatırım yapmak istiyorum ve destek gördüğüm sürece yapmaya da devam edeceğim. Bu önemli ödül için çok teşekkür ederim''dedi. Bayındırlık, Ulaştırma Ekonomisi Alanında 35 proje ile ödül alan Bakan Binali Yıldırım,''Böylesine başarıların ödüllendiriliyor olması bizi onurlandırılıyor. Bir o kadar da sorumluluğumuzu artırıyor, daha fazlasını başarmak için yeni sorumluluk veriyor. Bu ödülü ulaştırma hizmetinde çalışan, ıssız istasyonlarda insanımızın yolunu açan, bahtını açan 110 bin kişilik aile adına alıyorum. Burhanettin Bey göreve hazırlar, İzmir'de yeni bir iş, yeni bir yer istiyoruz. Hazır ol'' dedi.