YÖRSİAD AYLIK YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİ

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamlar Derneği ) Aralık ayı olağan toplantısını Porto Bello Otel'de gerçekleştirdi

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-ANTALYA


Kepez Belediye Başkanı Av. Hakan Tütüncü'nün misafir olarak katıldığı yemeğe YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ile Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı. Tütüncü, burada yaptığı konuşmasında Yörük Kültürünün önemine değinirken, Yörük kültürünün geçmişe taşınması adına yapılacak her türlü projede Kepez Belediyesi olarak yer aldıklarını ve bundan sonra da alacaklarını söyledi. Başkan Tütüncü, yaptığı konuşmasında, Kepez sınırları içerisinde Yörük Parkı çalışmasının devam ettiğini ve yine Kepez sınırları içerisinde bulunan Sarnıçların da bakım ve onarımdan geçirilip gereken restorasyonlarının yapıldığını ve gelecek kuşağa taşındığını söyledi. YÖRSİAD'ın bundan sonra yapacağı her türlü sosyal projede her zaman yanlarında olacağını da dile getiren Tütüncü, “ Yörük Sanayici ve İş Adamlarımın sosyal konularda yaptıkları çalışmaları taktirle izliyorum. Bizlerde bu projelerde üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Tütüncü, “ YÖRSİAD Antalya'nın geleceğine önemli katkılar sunacak!”
Başkan Tütüncü, YÖRSİAD'ın Antalyanın geleceğine önemli katkılar sunacağını da ifade ederken, “Antalya'nın geleceğine önemli katkılar sunacak, YÖRSİAD'daki arkadaşlarımızın samimi ortamlarda önemli amaçları gerçekleştirmek üzere bir araya gelmeleri ülkemiz bakımından da ayrıca sevindirici bir husus. Bu güzel organizasyonu, bu özel birliği oluşturan kıymetli kardeşlerimize teşekkür ediyor başarılarının artarak devamını diliyorum.” dedi.

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamlar Derneği ) Başkanı Semih Beken ise yaptığı konuşmasında, YÖRSİAD olarak Kepez Belediyesi ile ortak yaptıkları projelerde her zaman destek olan ,kendileri gibi genç olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü misafir etmekten ve değerli fikirlerini almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Beken açıklamasında “ Sayın Başkanımız Hakan Tütüncü'yü aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyuyoruz.

Kepez bölgesi hızla gelişiyor. Kepez Belediyesi de bu gelişimde büyük rol oynuyor. Kepez Belediyesi ile düzenlediğimiz ve bundan sonra da düzenlemeyi düşündüğümüz projelerde her zaman birlikte hareket ederek, hedefe varmayı amaçlıyoruz. Bölgemizin ilerlemesinde ve gelişmesinde etkin rol oynayan genç ve dinamik Başkanımız Hakan Tütüncü'yü aramızda görmekten çok mutluyuz” dedi.
Plaket verildi. Başkan Tütüncü, YÖRSİAD'ın konuklarının duygu ve düşüncelerini yazdıkları Ziyaretçi defterine yazdı. YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye katkılarından ve katılımlarından dolayı bir plaket sundu. Geçtiğimiz ay içerisinde diş Tabipleri haftası nedeniyle Kepez Sakarya Parkında Diş Taraması etkinliğe gerçekleştiren YÖRSİAD'ın etkinliğine teşekkür eden Başkan Tütüncü, diş macunu ve diş fırçası dağıtımında sponsor firma olan YÖRSİAD Üyesi Aykanlar Gıda firmasına bir teşekkür plaketi verdi.