YILDIZLAR HALİKARNAS PARTİSİNDE

Bodrum’un simgelerinden dünyaca ünlü Halikarnas’ın kapanış partisi sezona damgasını vurdu

 TURİZMİN SESİ


2. Bodrum Türk Filmleri Haftası sponsorlarından Halikarnas da düzenlenen partide Türk sinemasının yıldızlarını da ağırladı. Sezon açılışını ünlü şarkıcı Kelis ve Halikarnas'ın tanıtım elçisi Jade Jagger gibi dünya yıldızlarıyla yapan Halikarnas, kapanış partisinde de Türk sinemasının önemli isimlerini konuk etti.

Sponsorlarından olduğu 2. Bodrum Türk Filmleri Haftası after party’de Halikarnas’ta bir araya gelen ünlü isimler, DJ Mert Levent’in müziği ve Africa Show eşliğinde hayranlarıyla birlikte dans ederek muhteşem bir Bodrum gecesi yaşadılar. Geceye katılanlar arasında Ayten Uncuoğlu, Özgül Kavruk, Aysun Metiner, Şencan Güleryüz, Ogün Kaplanoğlu gibi sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimleri yer aldı.


Halikarnas bu sezon haftanın her gününe farklı temalarda ayrı bir şov hazırladı. İngiliz profesyonel dansçılardan oluşan Halikarnas şov grubunun sunduğu bu 7 gösteriye “7 Wonders of Halikarnas” adı verildi. Londra’nın ünlü prodüksiyon şirketlerinden Boss Creative  tarafından hazırlanan gösterilerin kostümlerinde Hollywood yapımlarının yaratıcı kostümlerini hazırlayan “Shooting Flowers”  imzası var.

Deniz kıyısında Bodrum Kalesi’ne bakan konumuyla 1979’dan beri sadece Bodrum değil Türkiye gece hayatına yön veren Halikarnas The Club, 2012 sezonuna kulüp içinde 5 farklı mekanla girdi ve farklı eğlence tarzlarını bir arada sundu. Sezon boyunca Halikarnas’ta isteyenler Türk ve Doğu tarzı müzikleriyle Arabesque’te, isteyenler kendi bas ağırlıklı ses sistemine sahip after party mekanı Dragon’da gece geç saatlere kadar eğlendi. Halikarnas’ın muhteşem manzarasıyla açık hava chill out mekânı Zen Lounge, Jade Jagger tarafından tasarlanan, ünlü Fransız şef Nicolas Le Toumelin’in menüsüyle Bodrum’un ilk ve tek fine dining restoranı Secret Garden, denize sıfır konumuyla Pier Cafe by Halikarnas, 2012 sezonunda Bodrum’un en gözde mekanları oldu. Restoranları, stadyum kalitesinde özel yalıtımlı ses sistemi, War Horse gibi Hollywood yapımları ve Chemical Brothers gibi dünyaca ünlü müzisyenlerle çalışan ekiplerce tasarlanan ışık gösterilerine sahip amfi tiyatrosu, gecede iki kez gösterimde olan Vegas tarzı şovları ve Ege denizine nazır muhteşem konumuyla Halikarnas’ın dünyada bir benzeri yok.