Yılbaşı coşkusu sizi çağırıyor!

Yeni yıla eğlence dolu bir “merhaba” demek için tüm hazırlıklarını tamamlayan Akra Barut, konuklarına ayrıcalıklı bir gece vaat ediyor

TURİZMİN SESİ

Şehrin kalbinde; Bey Dağları, Antalya falezleri ve Akdeniz’e hakim baş döndürücü manzarası ile Akra Barut yılbaşı için hazırlıklarını tamamladı. Limitsiz yerli içki eşliğinde lezzetli menüsüyle damağınızı şenlendireceğiniz bu özel akşamsa Hale’nin etkileyici performansı ile de eğlencenin doruklarına çıkacaksınız. Sadece yılbaşı galasına katılmak isteyen misafirler 250 liradan başlayan fiyatlarla bu eğlenceye dahil olurken, yılbaşı galasıyla birlikte konaklama fırsatına da 430 liradan başlayan fiyatlarla sahip olmuş olacaklar. 

Gökyüzü mavisi ile denizin mavisini, hizmet anlayışı ile de zarafeti buluşturan Akra Barut; bu özel gecede Asmani Restoran için de sürprizler hazırlamayı unutmadı. Birbirinden leziz menüsüyle Asmani’de yılbaşını geçirmek isteyen misafirler gala yemeğine 350 TL’den başlayan fiyatlarla katılabilecekler. Yılbaşı gecesi konaklayan misafirler için geç çıkış imkanı da sağlayan Akra Barut, yeni yılın ilk brunch keyfini de sizlere sunacak!2016’ya keyifli bir başlangıç için herkesi Akra Barut’a davet eden Genel Müdür Levent Topçuoğlu; “Misafirlerimizi ayrıcalıklı bir yılbaşı gecesinde yeni yılı hep birlikte karşılamaya davet ederken, herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yeni yıl diliyoruz” açıklamasında bulundu.