Yazın Tatil Yapabileceğiniz En Güzel Yerler

Yazın tatil yapabileceğiniz en güzel yerleri sizin için araştırdık

TURİZMİN SESİ


Yaz geldiğinde tatil için rotanızı nereye çevireceğinize karar veremediyseniz hemen önerilerimize göz atmaya başlayın

  • Marmaris

Listemizin ilk sırasında mavi ile yeşilin en güzel buluşmasına tanıklık ederken muhteşem manzaralar eşliğinde tatil yapmanızı sağlayacak olan Marmaris yer alıyor. Her türlü aktiviteye sahne olması nedeniyle aktif bir yaz tatili geçirmek isteyenlerin de önceliği olan Marmaris’te geçirdiğiniz tatili uzun süre unutmayacaksınız. Marmaris’in eşsiz güzellikteki koylarında zaman geçirmek için şimdiden planlarınızı yapın.

  • Didim

Eğer Aydın Didim’de daha önce tatil yapmadıysanız şimdi tam zamanı! Hayatınızın en güzel yaz tatilini yapabileceğiniz Didim’de sessiz ve huzurlu bir ortam sizi bekliyor olacak. Yılın yorgunluğundan ve stresinden arınmak için en doğru tatil lokasyonlarından birinin Didim olduğunu rahatlıkla belirtebiliriz. Üstelik pek çok tatil beldesine nazaran daha ucuz bir tatil yeridir.

  • Kalkan

Elbette sıralamamızda doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Kalkan da bulunuyor. Antalya’nın kendine has atmosferini bir de Kalkan’da yaşamalısınız. Kalkan’a alternatif olarak seçiminizi Kaş yönünde de yapabilirsiniz. Her iki tatil beldesi de kent merkezine ve Antalya’nın gezilmeye değer yerlerine yakın mesafede bulunuyor. Bu yönüyle de beğeni toplamayı başarıyor.

  • Assos

Çanakkale’nin en güzel tatil beldelerinden biri olan Assos da harika bir yaz tatili yaşamak isteyenleri kendine bir mıknatıs gibi çekiyor. Çok sayıda kişinin hiç gitmediği bu belde de hayallerinizdeki tatili yaşayabilirsiniz. Düşük fiyatlarla konaklama şansına da sahip olduğunu belirtelim. Otel seçeneklerinin bir hayli fazla olmasına karşın fiyatlar da bir o kadar makul seviyede seyrediyor.

  • Çeşme

Rüzgar sörfü ile ön plana çıkan Çeşme, yüzbinlerce kişinin gözdesi! İzmir’in de incisi olan Çeşme’de hareketli ve aktif bir tatil yapmak isteyenleri mutlu edecek pek çok aktivite seçeneği de bulunuyor. Aynı zamanda sakin bir tatil yapmak isteyenlerin de bu beldeden memnun ayrıldığını ekleyelim.

Tatil sonrasında evinizin temizliğini ise asla dert etmeniz gerekmiyor. Armut.com adresi üzerinden İzmir temizlik şirketleri arasından seçim yapabilir ve size uygun fiyat veren bir firmayla hemen anlaşabilirsiniz. Böylelikle tatil dönüşü evinizin temizliğinin profesyoneller tarafından yapılmasını sağlayabilirsiniz!