YAZ AYLARININ TOPLANTI MERKEZİ

Yılın 12 ayı kesintisiz hizmet sunan Polat Renaissance Erzurum Hotel, kış aylarında kayak severleri ağırlarken yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte toplantıların merkezi olmaya başladı.

TURİZMİN SESİ


Polat Renaissance Erzurum Hotel, iş toplantılarında, kongre ve davetlerde ihtiyaç duyulabilecek her türlü teknolojik donanıma ve konfora sahip salonlarıyla, uluslararası standartlarda hizmet veriyor. Bünyesinde 20 kişiden 900 kişiye kadar kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip, gerektiğinde dört farklı salona dönüştürülebilen iki büyük salon ve workshop odaları ile iş yaşamlarını kesintiye uğramaksızın devam ettirebilme fırsatı sunuyor konuklarına.

Kapasitesi, kullandığı teknoloji ve uzman ekibiyle bugüne kadar ulusal ve uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yapan otel toplantılarınız için ideal bir mekan.

Türkiye'nin her noktasından 1.5 saatlik uçuş mesafesi ile kolay ulaşım imkanı bulunan Palandöken'de 5 yıldızlı konfora sahip Polat Renaissance Erzurum Hotel; havaalanına 13; şehir merkezine ise 3 km. mesafede bulunuyor.

Bilgi ve rezervasyon için : 0442 232 00 10