YATIRIMCILARA “SICAK” FIRSAT

Şehir hayatına yeni bir renk katacak önemli bir uluslararası yiyecek-içecek projesi, HOTSTOP® adıyla yaşam buluyor

TURİZMİN SESİ


Metropollerdeki ayaküstü sıcak içecek kültürünün evrensel simgesi olan "KUPA", HOTSTOP® markasıyla seçkin mola yerlerine dönüşüyor.
HOTSTOP®; yerli ve uluslararası kafe zincirlerinin krize rağmen hızla büyüdüğü Türk yiyecek-içecek pazarına yeni bir kanal açacak gibi görünüyor. Dünya standartlarında kahve çeşitlerinin yanı sıra özel olarak hazırlanan demleme çayları, sandwichleri, kek ve kurabiyeleri ile farkı yaratmaya aday. Daha birçok yenilik ve ilk uygulama metropol insanı ile buluşmaya hazırlanıyor.

Geliştirilmiş bir fiberglas teknolojiden modüler olarak üretilen HOTSTOP®'lar, dünya markası tam otomatik çay-kahve makinaları ve diğer üstün teknolojilerle donatılmış. Anahtar teslim olarak yatırımcılara sunuluyor. Bir tasarım harikası olan HOTSTOP®' larda; şehirdeki gelişmeler konusunda sürekli bilgi alabileceğiniz LED ekrandan vakumlu pis ve temiz su depolarına, güvenlik sistemlerinden özel amaçlı soğutma dolaplarına tüm mühendislik detaylar düşünülmüş. Üretimi ünlü bir fiberglas yat üretici yapıyor.

“SICAK” BİR YATIRIM ARACI OLARAK HOTSTOP®
Artık yiyecek-içecek sektörünün fiilen bir parçası olmadan da böyle bir yatırımın parçası olabileceksiniz. Halen ne işle meşgul olursanız olun, düzeninizi bozmadan tıpkı yatırım amacıyla kendinize “1+1 ev” alır gibi HOTSTOP® Kiosk'u alabileceksiniz. HOTSTOP®, “Yatırımcı Franchisee” adını verdiği özel Franchise modeliyle sahibi olacağınız kioskun tüm operasyonel sorumluğunu profesyonel ekipleriyle üstlenmeye ve kioskları işletmeye aday. Onları verimli bir şekilde sizin adınıza çalıştırarak her ay düzenli gelir ödemeyi de taahhüt ediyor. Bu anlamdaki uygulamasıyla dünyada yeni bir yatırım modelini de ekonomik hayata kazandırıyor.
Yaklaşık 90 bin TL'lik bir yatırımla alacağınız bir 1+1 ev ile ancak ayda 500-600 TL kira geliri elde edebilecekken bunun 4-5 katını HOTSTOP® yatırımı ile kazanabilmeniz mümkün hale geliyor.

HOTSTOP®'ın verdiği garantiler bunlarla da sınırlı değil. “Yatırımcı Franchisee” modeli ile işletme sorumluluğu alınan kioskların 24 ay sonra satış bedelinin %50'sine geri alınması da garanti de ediliyor. Böylece yatırımcı hiçbir şekilde mağdur edilmeden kara ortak yapılabiliyor.
HOTSTOP®'lar ürünlerindeki fiyat politikalarıyla da müşteri dostu bir politika izleyecek. Çay çeşitlerinin 1,5-2 TL, Kahve çeşitlerinin 2-2,5 TL, Sandwich çeşitlerinin 2,5-4 TL arasında satışa sunulacağı HOTSTOP®'larda çay tiryakilerinin her zaman taze çay bulması da garanti ediliyor. Kiosk'lardaki demlikler 30 dk.da bir yenilenecek!...

HOTSTOP®'LAR HER YERDE…
Çok yakında HOTSTOP®'ları; onlarca katında yüzlerce çalışana ev sahipliği yapan plazaların önlerinde, üniversite kampüslerinde, AVM'lerin dış mekânlarında, hastane ve okul bahçelerinde, havaalanları yolcu bekleme alanlarında ve benzin istasyonlarında görebileceksiniz. Önümüzdeki günlerde HOTSTOP®'lar ile Caddebostan'da, İstiklal Caddesi'nde, Anadolu'da güzel bir park'ta ya da caddede karşılaşırsanız hiç şaşırmayın...