YARIMADA GAZETESİ 16 YAŞINDA

Bodrum'un yerel gazetesi Yarımada, kuruluşunun 16.yılını Gümbet Flora Otel'de verdiği kokteyl ile kutladı

TURİZMİN SESİ
Kokteyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ortakent Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Vatan Gazetesi Yazarı Aydın Ayaydın, Vatan Gazetesi Yazarı Can Ataklı, Hürriyet Gazetesi'nden Vahap Munyar, Milliyet Gazetesi'nden Murat Sabuncu, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünal Türkeş ve BHM Başyazarı gazeteci yazar Can Pulak ve birçok okur katıldı.

Kokteyl'de Bodrum'da tüm zorlu şartlara rağmen, görevlerini en iyi şekilde yerine getiren yerel basının emektar gazetecilerine birer plaket verildi. Yarımada Gazetesi Sahibi Hüseyin Anıl, Bodrum Kültürü'ne ve değerlerine en iyi şekilde sahip çıktığı ve bu anlamda çok cesur adımlar attığı için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a bir teşekkür plaketi verdi. Başkan Kocadon'da bu plaketin kendisini çok gururlandırdığını söyleyerek, bu geceyi düzenleyen Yarımada Gazetesi ve ekibine teşekkür etti.

Renkli görüntülere sahne olan gecede, Bodrum siyasetine, ticaretine ve kültür ve değerlerine sahip çıkanlar da unutulmadı ve bu değerlere sahip çıkanlara da Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından birer plaket verildi. Yarımada Gazetesi'nin sahibi Hüseyin Anıl yaptığı konuşmada, Bodrum'un çok değerli bir coğrafyaya sahip olduğunu ve burasının Bodrumlular'a adeta bir hediye olduğunu belirtti.

Kokteyl yapılan sohbetler ve Bodrum Dans Kulübünün yaptığı Sirtaki gösterisi ile son buldu.