YAPI KREDİ GÖNÜLLÜLERİ GRUBU OLUŞTU

Yapı Kredi, ticari faaliyetlerinin yanında toplumsal hayata katkı sağlamak üzere “Her Yönetim Birimine Bir Sosyal Sorumluluk Projesi” sloganıyla Yapı Kredi Gönüllü Grubu'nu oluşturdu

TURİZMİN SESİ


Yapı Kredi çalışanlar arasında gönüllülük bilincinin ve takım çalışmasının yaygınlaştırılması amacıyla 2009'da kurulan Yapı Kredi Gönüllüleri, zamanla bir sosyal sorumluluk platformu haline geldi.
Yapı Kredi'nin altı farklı yönetim ile iştiraklerini kapsayan ve Yapı Kredi çalışanlarından oluşan Platform, birçok sosyal sorumluluk çalışmasına imza atıyor.

Gönüllülük esasına dayalı sosyal sorumluluk projelerinin tüm çalışanları tarafından benimsenerek uygulanmasını amaçlayan Yapı Kredi, gelecek nesillere daha iyi, yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için sosyal sorumluluk çalışmalarına devam edecek.

Yapı Kredi Gönüllüleri Platformu Projeleri;
• “Darüşşafaka ile Elele” projesini yürüten Yapı Kredi Sigorta Gönüllüleri, haftasonu evci çıkamayan Darüşşafakalı öğrencilerin sosyal hayatlarında fark yaratacak etkinlikler düzenliyor.
• “Yaşlanmayanlar Dünyası” projesi ile Perakende Bankacılık Yönetimi Gönüllüleri, Yapı Kredi Huzurevi'ndeki Yapı Kredi emeklilerini yalnız bırakmıyor..
• Kurumsal ve Ticari Krediler Yönetimi Gönüllüleri, "Kimsesiz Çocukların Kimsesi Olalım" projesi kapsamında Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Küçükyalı Çocuk Yuvası'nda yaşayan çocuklar ile ilgileniyor.
• Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık Gönüllüleri, GEA Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirdikleri “Yalnız Bırakmadık” projesi ile topladıkları ve tamir ederek paketledikleri oyuncakların ihtiyacı olan çocuklara ulaşmasını sağlıyor.
• İnsan Kaynakları Yönetimi Gönüllüleri, 6 Nokta Körler Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen “İK - İyilik Kaynağı” projesi ile, engelli vatandaşlarımızı birçok önemli etkinlikte yalnız bırakmıyor. Ayrıca gönüllülerimiz sesli kitap okuma çalışmaları ile Vakfın kütüphanesine birbirinden değerli kitaplar armağan ediyorlar.
• “Her Çocuk Bir Dünya” diyen Operasyon Yönetimi Gönüllüleri ise Türkiye çapındaki farklı okulların fiziksel ihtiyaçlarını gideriyor ve bu okullardaki çocukların birçok hayalini gerçekleştiriyor.