WYNDHAM İSTANBUL KALAMIŞ 1. YAŞINI KUTLUYOR

Wyndham İstanbul Kalamış Marina,1.yaşını 11 Aralık’ta görkemli bir gece ile kutluyor

TURİZMİN SESİ-BORA ÖZGEN

Boğaz’ın incisi Kalamış’ın ayrıcalıklı çekim merkezi  Wyndham İstanbul Kalamış Marina, 1. yaşını 
Paris’in göz kamaştıran eğlence dünyasının sahneleneceği çok özel bir gecede, değerli misafirleri,  iş ortakları ve İstanbul’un önde gelen isimleri ile 
birlikte kutlamaya hazırlanıyor.
 
 
Paris gecelerinin yıldız kabare topluluğu, Kalamış’ta!
Wyndham İstanbul Kalamış Marina 1. yıl kutlama programının sürpriz konuğu, Türkiye’de ilk kez seyirci karşısına çıkacak “Reveu de Paris” kabare topluluğu olacak. Benzersiz şovları ile Paris’in büyüleyici eğlence dünyasında unutulmaz bir yolculuk vaat eden topluluk, LİDO konseptindeki şovlarıyla geceye renk katacak.  Gösterişli iç mimarisiyle dikkat çeken Kalamış Balo Salonu’nda gerçekleşecek olan etkinlik, Reveu de Paris konseptine özel hazırlanan dekorasyonu, dans ve müziğin en keyifli buluşmalarından biri olan kabare performansları, özel fotoğraf çekimi ve 1. yaş günü pastası seremonisi ile sürprizlerle dolu bir deneyim sunacak.
 
Yemek esnasında Tarık Sezer Orkestrası ile başlayacak olan müzikal şölen ise gecenin ilerleyen saatlerinde DJ performansı ile devam edecek. Gecenin yıldızı ise davetliler tarafından şimdiden heyecanla beklenen “Reveu de Paris” topluluğu… Paris’in en ünlü müzikhollerinde sahne alan kalabalık bir toplulukla LİDO konsept gösterilerini sahneleyen Reveu de Paris, canlı şarkılar eşliğinde izleyenlere Champs Elysées’in ışıltılı gecelerini yaşatmaya hazırlanıyor. Topluluk, özel konsept gösterilerinin yanı sıra eğlence dünyasının en ünlü ikonlarının benzerleriyle canlandırılacağı sürpriz şovlarla da nefes kesen bir program sahneleyecek.
 
İş dünyasının kalbi,  tam 1 yıldır Wyndham İstanbul kalamış Marina da atıyor…
Kalamış Marina’daki benzersiz konumu ve muhteşem deniz manzarası, şık restoranları, spa ve spor tesisleri, seçkin dekorasyonu ve dikkat çekici mimarisiyle Kalamış’ın yeni sembolü haline gelmeyi başaran Wyndham İstanbul Kalamış Marina; iş ve tatil amaçlı konaklamalar için olduğu kadar sunduğu lezzet ve eğlence deneyimleriyle de Kalamış’a hayat katmayı başarıyor. Başarı dolu bir yılı geride bırakan otel,  ilk yılını bu sene 20. kez düzenlenen Turizm Oskarları olarak kabul edilen World Travel Awards tarafından Avrupa’da “2013 yılının En İyi İş Oteli”  ödülü ile taçlandırmıştı. Wyndham İstanbul Kalamış Marina, 11 Aralık’taki görkemli 1. yaş kutlamasının ardından önümüzdeki kış döneminde de Kalamış tutkunlarına ayrıcalıklı konaklama ve eğlence deneyimleri sunmaya devam edecek.
 
Wyndham İstanbul Kalamış Marina Ödüle Doymuyor!
Geçtiğimiz yıl hizmete açılan ve kısa sürede Anadolu Yakası’nın gözde adresi haline gelen Wyndham İstanbul Kalamış Marina, ödüllerine bir yenisini daha ekliyor. Geçen ay World Travel Awards’ta “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” seçilen Wyndham İstanbul Kalamış Marina’ya yeni ödül Las Vegas’tan geldi.
 
Uluslararası Wyndham Oteller Grubu’nun bu marka ile Türkiye’deki ilk yatırımı olan Wyndham İstanbul Kalamış, ilk yılında prestijli ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Bu yıl Las Vegas’ta düzenlenen Wyndham Global Conference’ta Avrupa, Afrika ve Ortadoğu bölgelerindeki tüm grup otellerini eleyerek “Yılın Oteli” ödülüne layık görülen Wyndham İstanbul Kalamış Marina başarısını Türkiye ve dünya çapında kanıtlamış oldu.
 
Wyndham İstanbul Kalamış Marina
Adres: Kalamış Fener Caddesi 38 – Kalamış İstanbul
Rezervasyon: (0216) 400 00 00