Wyndham Grand İstanbul Levent, şehrin stresinden uzaklaştırarak açık havuz ferahlığıyla buluşturuyor

Avantajlı konumuyla şehrin merkezinde yer alan Wyndham Grand İstanbul Levent, havuz sezonunu açtı

TURİZMİN SESİ


Şehrin yoğunluğundan kaçmak, iş stresinden uzaklaşmak ve sıcakların kendini iyice hissettirmeye başladığı bu günlerde daha konforlu vakit geçirmek için Wyndham Grand İstanbul Levent’in 6. katında bulunan açık havuzunun keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Metro bağlantısıyla ulaşımın çok rahat sağlandığı Wyndham Grand İstanbul Levent, ziyaretçilerini şehrin stresinden uzaklaştırarak açık havuz ferahlığıyla buluşturuyor. Otel yarı olimpik açık havuzuyla, misafirlerine şehrin ortasında olduğunu unutturacak bir atmosfer sağlıyor.  Zamanı daha keyifli geçirmek için… 

Wyndham Grand İstanbul Levent’in bünyesinde hizmet veren Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi sauna, hamam, jakuzi, masaj odası ve fitness center gibi ayrıcalıkların yanında gün boyu güneş gören açık havuzuyla da misafirlere ayrı bir keyif sunuyor. Havuz bölümünde bulunan Partly Cloudy Pool Bar ile ferahlatan içecekleri misafirleriyle buluşturan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, atıştırmalıklarıyla da büyük beğeni topluyor. İster arkadaşlarınızla, isterseniz de aileniz ve çocuklarınızla birlikte vakit geçirebileceğiniz Wyndham Grand İstanbul Levent’in açık havuzu, en eğlenceli dakikalar için yaz boyunca misafirlerini bekliyor. 

Çocuklara özel mini havuz…
Miniklerin güvenliğini göz önünde bulundurarak 40 cm. derinliğe sahip özel çocuk havuzu da bulunduran Wyndham Grand İstanbul Levent, yaz sıcaklarında ebeveynlere çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirecekleri güzel günler sunuyor.