W İSTANBUL’A YENİ GENEL MÜDÜR

W İstanbul'un yeni Genel Müdürü James Gancos, Duke Üniversitesi'nden (ABD) mezun olduktan sonra Harvard İşletme Fakültesi'nde yüksek lisans eğitimi aldı.

TURİZMİN SESİ
Genç yönetici, otelcilik sektöründe Las Vegas, Planet Hollywood Resort&Casino'da Genel Müdürlük, Sheraton Seattle Hotel ve Sheraton Kauai Resort'ta Otel Müdürlüğü, Starwood Hotel&Resorts Worldwide Grubu'nda Kuzey Amerika'dan Sorumlu Operasyon Direktörlüğü görevlerini yürüttü.

James Gancos aynı zamanda tüm Sheraton ve Westin otellerinde uygulanmakta olan çevreye ve doğaya duyarlılığı simgeleyen "Yeşil Çözüm" programının da yaratıcısıdır.

W İstanbul: W Hotels, dünyanın en hareketli şehirlerindeki 33 seçkin oteli ile küresel bir lifestyle markası olma özelliği taşıyor. Son yılların tüm dünyada en hızlı büyüyen lüks otel zinciri W Hotels Worldwide'a ait W markası, misafirlerine kentin en iyi restoran ve barı, çarpıcı tasarımı, özel paket programları ve benzersiz ağırlama anlayışı "Whatever/Whenever (Ne isterseniz/Ne zaman isterseniz)" sayesinde bir zevk ve stil deneyimi sunar.

W konukları, grubun konfordan ödün vermeyen ve kültürel unsurlarla zenginleşen yenilikçi tasarımları ile modadan tasarıma, müzikten sanata kadar birçok alanda farklı ve benzersiz bir deneyimin keyfine varıyor.

Konuklarına hayatın rutininden kaçabilecekleri, yaşadıkları anın keyfini çıkartacakları seçkin ve şık bir ortam sunan W markasının ilk oteli 1998 yılında, New York'ta Lexington Avenue'da hizmete girmiştir.