VOYAGE BODRUM RUHUNUZU YENİLEYECEK

2012 yaz sezonuyla baştan sona renovasyona uğrayan Voyage Bodrum, ruhunuzu yenilemeye hazır

TURİZMİN SESİ


Üstelik her bir köşesi Bodrum ruhuyla dekore edilmiş mekânları eşliğinde... Farklı konseptteki konforlu odalar, leziz tatlar sunan yepyeni restoranlar ve eğlencenin tadına varacağınız aktivite alanları ayrıcalıklı tatilinizin vazgeçilmezleri olacak! Gürültüden uzak, sevdiklerinizle muhteşem bir tatil yaşamak için Voyage Bodrum yenilenen yüzüyle sizlere kapılarını sonuna kadar açıyor. İdeal bir yetişkin oteli olan Voyage Bodrum görsel zenginlikleriyle de misafirlerini büyülüyor. Otelin denize sıfır konumu ve Bodrum Kale manzarası seyrine doyulmaz saatler yaşatıyor. Voyage Bodrum misafirlerine merkeze deniz yoluyla gidebilme ayrıcalığı sunarken, sizlere unutulmaz zamanlar yaşatacak.

Voyage Bodrum'da müzik ve dans bir arada
Her sene olduğu gibi bu yaz yine Voyage Bodrum birbirinden ünlü sanatçılarıyla konuklarına eğlenceli bir tatil vaat ediyor. Sanatçı bir aileden gelen ünlü şarkıcı Sinan Erkoç her hafta şarkılarıyla konuklarına muhteşem zamanlar yaşatırken, dj Uğur Kirik ise mükemmel müzik performansıyla yine hafta boyunca gelen misafirleri büyülemeye hazır.
Konforlu Havuz Keyfi ve Rüya Gibi Sahil Voyage Bodrum'da
Voyage Bodrum'da mavi bayraklı deniz, kum plajı üzerinde yer alan 1 adet iskele ile 1 adet açık havuz bulunuyor. Havuzlar ve sahil dahil olmak üzere her biri oldukça konforlu ve şık tasarıma sahip olan 200'ün üzerinde şezlong bulunuyor. Bu şezlonglar sünger minderler ile bazıları da hasır şemsiyeler ile sunuluyor. Huzurlu tatilin adresi Voyage Bodrum konuklarına gün boyunca meyve ve içecek servisi yapıyor. Voyage Bodrum'un sunduğu aktivite ve spor imkanları ile misafirlerine hem rahatlamaları hem de zinde kalmaları için bir çok seçenek sunuyor. Voyage misafirleri, aerobic, step, dart, bilardo, masa tenisi, masaj gibi bir çok aktivite ile birlikte su kayağı, sörf, kano, deniz bisikleti, banana, yelken, parasailing, ringo ve dalış okulu hizmetlerinden yararlanabiliyor.
Baştan sona yenilenen Voyage Bodrum'da sevdiklerinizle tatil yapmak için yerinizi şimdiden ayırtın.