VOLEYBOLUN STARLARI MAGIC LİFE’DE

Yaz tatili için MAGIC LIFE'ı tercih edenler voleybol sporunun starlarıyla maç yapma şansını yakalayacak.

TURİZMİN SESİ


Fenerbahçe bayan ve erkek voleybol takımlarının yanı sıra diğer ünlü voleybol oyuncuları MAGIC LIFE misafirleriyle teorik ve uygulamalı workshoplar yapacak Servis, smaç, manşet ve pozisyon alma gibi voleybola dair her şeyi bu yaz şampiyonlardan öğrenmeye ne dersiniz? Bu yıl 20'inci yılını kutlayan MAGIC LIFE, misafirlerini ilklerle buluşturmayı sürdürüyor.

Yaz tatili için MAGIC LIFE'ı tercih eden misafirler başta Fenerbahçe Bayan ve Erkek Voleybol Takımları'nın yıldız oyuncuları olmak üzere dünyaca ünlü voleybolcularla maç yapma fırsatını yakalayacak.

Voleybol sporu üzerine teknik bilgileri hem teorik hem de uygulamalı olarak MAGIC LIFE misafirlerine aktaracak olan eğitmen ekibinde Fenerbahçe Acıbadem Bayan voleybol takımının yıldız oyuncularından Natasha Osmokroviç olacak. Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nın yıldızı Tomislav Coskovich'in yanı sıra bu sezonu Halk Bankası'nda geçiren Barış Hamaz ve İtalyan ligindeki Asystel Novara takımının ünlü oyuncusu Paola Paggi de eğitmen kadrosunda yer alacak. Ünlü voleybolcular MAGIC LIFE'ta bulundukları süre zarfında hem yetişkinler hem de 13-19 yaş arasındaki genç misafirlerle workshoplar düzenleyip, sonrasında heyecanlı maçlara imza atacaklar.

Voleybol oyuncularının katılacağı workshopların olacağı tesisler ve tarihler şöyle sıralanıyor:
MAGIC LIFE Waterworld: 04-10 Temmuz
MAGIC LIFE Sarıgerme: 12-18 Temmuz
MAGIC LIFE Bodrum: 12-16 Temmuz

MAGIC LIFE'ta “her şey içinde”
Türkiye, Mısır, Tunus, Yunanistan ve İspanya Fuerteventura'da olmak üzere 13 kulüp ve bir Nil teknesiyle misafirlerine hizmet veren MAGIC LIFE'ın sunduğu “her şey içinde” sisteminde, yiyecek-içecek başlığı altında ana restoran, 3 ala carte restoran (Akdeniz, Latin Amerika ve Türk mutfağı), 24 saat boyunca kulüplerde 7 farklı noktada yeme-içme imkanı (öğle ve akşam yemeklerindeki yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, gün boyu barlarda içilecek yerli ve yabancı alkollü alkolsüz içecekler, 24 saat açık wunder bar, sandviç köşesi, öğleden sonra snack, 5 çayı-kahve-pasta, gece yarısı büfesi vb) sunuluyor.

Dünya ve Avrupa şampiyonlarının katılımlarıyla gerçekleşen spor aktivitelerinde tenis, tenis kursu, masa tenisi, basketbol, okçuluk, plaj voleybolu, futbol, dart, dağ bisikleti, banana, su kayağı, deneme dalışı, sörf, wakeboard, kneeboard, badminton, kano, yelken, katamaran yer alıyor. Tek fiyat içinde sunulan diğer imkanlar arasında ise hamam, sauna, kapalı havuz, sporlar, (indoor GYM–wellness) mini barlarda soft içecekler, internet cafe, yaratıcılık atölyesi, canlı müzik, gece şovları, uluslararası sanatçıların konserleri ve yine uluslararası üne sahip gösteri ve şovlar bulunuyor.