VİP TURİZM ÖDÜL GECESİ

VIP Turizm, 43. yılında çalışanlarının başarılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlediği özel ödül gecesinde hizmete koyacağı yeni iPad aplikasyonunu ve yeni kampanya şarkısı “Dünya Benim”in tanıtımı yaptı

TURİZMİN SESİ


VIP Turizm tarafından gerçekleştirilen gecede 2010 yılında gösterdikleri performans sonucu çalışanlar ödüllerini alırken; sözleri Ceylan Pirinçcioğlu tarafından yazılan, müziği ve seslendirmesi Burat Kut'a ait “ Dünya Benim” adlı kampanya parçası ve VIP Turizm'in yeni iPad aplikasyonu tanıtıldı.

VIP Turizm ödül gecesinde 2010 yılında en iyi performansı sergileyen çalışan ve ekipler 5 dalda ödüllendirilirken, şirkete 7 ile 25 yıl arasında çalışanlara özel ödüller verildi. Teknolojinin son harikalarından olan iPad'ler için hazırlanan VIP iPad aplikasyonu da gece de tanıtılan yenilikler arasında yerini aldı.

Seyyahlara nerede olurlarsa olsunlar tatil rezervasyonu ve satışının yapılabildiği aplikasyonla kullanıcılar, VIP Turizm kampanyalarından da anında haberdar olacaklar.

VIP Turizm ödülleri gecesinde katılımcıları bir sürpriz daha bekliyordu. Sözleri Ceylan Pirinçcioğlu tarafından yazılan, müziği ve seslendirmesi Burak Kut'a ait olan “Dünya Benim” adlı kampanya şarkısının tanıtımı yapıldı. Ödül törenine katılan Burak Kut, şarkıyı seslendirerek geceye renk kattı.

5 kategoride verilen VIP Ödülleri gecesinde konuşan VIP Turizm Ceo'su Ceylan Pirinçcioğlu, "VIP Turizm olarak 43 yıldır bu sektörde çok önemli projelere ve bir çok “ilk”e imza attık. Tabii ki bu projelerin altında bir çok VIP çalışanının imzası var. Ayrıca hem yaptığımız işlerde hem insan kaynaklarında her zaman sürdürülebilirlik her zaman ilk hedefimiz oldu. Belki de bu yüzden 43. yılımızda neredeyse çeyrek yüz yılı bizimle geçiren çalışanlarımız var ve yıllarca bu ödülleri çalışanlarımız ile buluşturabildik. Her birimiz sektördeki rekabetin bir adım önünde olmak için çalıştık. Diğer yandan da teknolojinin hep takipçisi olduk. İlk tatil sitesini biz hizmete koyduk. Şimdide yepyeni bir teknoloji ile hizmet vermenin mutluluğunu duyuyoruz” dedi. Yaptığı konuşmada kısaca şirketin IK politikası ve teknoloji yatırımları hakkında bilgi veren Ceylan Pirinçcioğlu, en önemli hedefinin her alanda sürdürülebilirliliği sağlamak olduğunu belirtti. Önümüzdeki dönemde dileyenlerin iPad aplikasyonu ile tur rezervasyonlarını yapabileceklerini, dilerlerse satın alabileceklerini, yeni kampanyalardan anında haberdar olabileceklerini sözlerine ekledi. VIP Turizm ödülleri ise 5 kategoride sahiplerini buldu: En İyi Birim,En İyi Direktör,En İyi Yönetmen, En İyi Sorumlu, Özel Başarı.