VIP İLE 2012'DE EKONOMİK TATİL

VIP Turizm, Türkiye çapında “VIP Turizm Satış Noktası” olarak hizmet veren 200'ün üzerindeki seyahat acentesiyle İstanbul Point Otel'de bir toplantı yaparak, 2012 stratejilerini paylaştı

TURİZMİN SESİ


İstanbul- VIP Turizm, Türkiye genelinde VIP markasına hizmet veren 200'ün üzerinde acentesiyle İstanbul Point Otel'de buluştu. VIP Turizm ailesine yeni katılan acentelerin de hazır bulunduğu toplantıda, VIP Turizm'in yeni markası olan ve seyyahlara uygun fiyata kaliteli tatil paketi sunan Ekovip, 2012 erken rezervasyon kampanyası “Düş Uzaklara” ve yeni yıl seyahat programları tanıtıldı. Ayrıca yurt içi, yurt dışı ve online tur satışlarında 2011'de en iyi satış çizgisini yakalayan 3 acente de ödüllendirildi.

VIP Turizm CEO'su Ceylan Pirinçcioğlu, açılış konuşmasında 2011'de şirketin hayata geçirdiği ilklerden söz etti ve 2012 yılında da aynı hızla yeni projelere devam edeceklerini aktardı. Avrupa'daki krizin yarattığı tedirginlik, değişen turist pazarı ve erken rezervasyon yaptırmanın planlı ve kaliteli bir tatil açısından ne denli önemli olduğu gibi konular üzerinde duran Pirinçcioğlu, yaklaşan yılbaşı ve sömestr tatillerinde seyahat edecek VIP misafirlerinin hayallerindeki tatili yaşayabilmeleri için acentelerin alacakları önlemlerin büyük önem taşıdığını söyledi.

Ekovip; Tatilin Ekonomik Adresi
Toplantıda VIP Turizm ekonomik tur paketlerinden oluşan yeni markası Ekovip'in tanıtımı yapılırken, markayla birlikte doğan yeni hedefler ve yeni stratejiler katılımcılarla paylaşıldı. Seyahat etmek isteyen herkese tüm cazip tatil fırsatlarını bir araya getirip, yine VIP kalitesinde tatilin yolunu açan Ekovip, 'gizli masraf, ek hizmet' olmadan tüm seyyahlara tatil yapma imkanı tanıyor.

Düş Uzaklara; 2012 VIP Turizm Erken Rezervasyon Kampanyası'nda % 30 varan İndirimler

VIP Turizm acentalar toplantısında 2012 yurt dışı erken rezervasyon kampanyası “Düş Uzaklara”nın da duyurusu yapıldı. Kampanya dahilinde, yurt dışı tur programlarında 7 Aralık-7 Mart 2012 tarihleri arasında erken rezervasyon yaptıranları % 30'a varan indirimler bekliyor.

2011'in En Özel Projesi; Uzay'a Seyahat
Ceylan Pirinçcioğlu, VIP Turizm Acentalar Toplantısı'nda, geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan ve ilk uçuşunu 2014'te gerçekleştirecek olan Bloon hakkında da yetkili acentelere bilgi verdi. Türkiye'de “Uzay Seyahati”nin önünü açarak, alanında yenilikçi bir proje olan Bloon'un, Türkiye dahil olmak üzere çevre ülkeler ve firmaların tanıtım imkanlarını yansıtacak medya temsilciliğini VIP Turizm üstlendi. VIP Turizm Bloon Projesi ile her yaştan özel deneyim tutkununu, Dünya ve evrenin buluştuğu sihirli noktaya götürmeye hazırlanıyor.

VIP Turizm Akademi Geleceğin Turizmcilerini BUYEM ile Birlikte Yetiştirecek
Kurulduğu günden bu yana binlerce genci iş öncesi ve sırasında eğiterek birçoğunu turizm dünyasına kazandıran VIP Turizm, bu misyondan aldığı güçle Türkiye'de bir ilke daha imza atarak turizm alanında ilk şirket akademisi olan VIP Akademi'yi kurdu. Geleceğin turizmcilerini yetiştirmeyi amaç edinen VIP Akademi'nin ilk programı 6 Şubat'ta başlıyor. Seyahat Acenteciliği'ni işleyecek olan programın süresi 192 saat olarak belirlendi.

Başarılı acenteler ödüllendirildi
VIP Turizm, 2011 yılında satış grafiğini yükselten acentelerini de unutmadı. Başarılı acentelere ödüllerinin verildiği törende VIP Turizm CEO'su Ceylan Pirinçcioğlu, “Bu yıl, VIP için her açıdan verimli geçti. Bunu yaparken ailemizin bir parçası olan acentelerimizin katkısı kesinlikle yadsınamaz. Bu nedenle burada hepinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum ve yeni yılda da daha iyi bir VIP için sizlerle birlikte çalışmanın ne kadar değerli olduğunu bilmenizi istiyorum” dedi. Yurt içi Tatilde Yılın En Başarılı Satış Noktası “September Turizm”, Yurt dışı Turlarda En Başarılı Satış Noktası “Orfem Turizm”, Online Satışta En Başarılı Satış Noktası “Tatil Sepeti” toplantının ardından düzenlenen gala yemeğinde ödüllerini aldılar.