Villa Durağı, Konforlu kiralık apartlar ile sizlere huzurlu bir tatil vaadinde bulunuyor

Tatil için sakin ve huzurlu bir planlama yapmak isteyenlerin son yıllarda sıklıkla tercih ettikleri kiralık apartlar çok sık tercih ediliyor

TURİZMİN SESİ


Otellerin kalabalığından sıkılanlar için en cazip tatil konaklaması olan kiralık apartlar özellikle havuzlu olanları sundukları konfor ile kısa sürede kontenjanları dolduruyor. Villa Durağı olarak Antalya'nın Kalkan bölgesinde birbirinden konforlu kiralık apartlar ile sizlere huzurlu bir tatil vaadinde bulunuyoruz.

Tatiliniz için önceden bizlerle iletişime geçerek erken rezervasyon ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Kiralık apartlar için de yer alan havuz, barbekü gibi doğanın içinde mavinin göz alıcı ışıltısını gören manzaralarda sevdikleriniz ile harika bir tatil yapabilirsiniz.

Tatiller insanların yıl boyunca tüm yorgunluklarını, şehrin kötü havasını ve kalabalığından biraz olsun uzaklaşmak isteyenlerin kaçış alanlarıdır. Bu durumda kalabalık otellerde bir tatil planı yerine kiralık apartlar gibi konaklama seçeneklerini sıklıkla tercih ederler. Villa Durağı olarak sizlere en lüks villalarda kiralık seçenekleri sunmaktayız.

Kiralık Apart Seçenekleri

Kiralık apart seçenekleri genellikle çekirdek ailelerin, kalabalık arkadaş gruplarının, büyük ailelerin sıklıkla tercih ettikleri konaklama seçenekleridir. 4 ila 6 kişilik kiralık apartlarda sizlerde evinizdeki gibi konforlu ve rahat bir tatil planlayabilirsiniz.

Kiralık apartlar deniz manzaralı olup sizlere mavinin ve yeşilin en güzel tonlarını sunacaklardır. Bir ev içinde olacak her türlü ihtiyaca cevap veren donanımlı villalarda Villa Durağı güvencesi ile keyifli bir tatil yapabilirsiniz.

Ödeme yöntemleri veya kiralama detayları için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Tatiliniz size özel ve kişisel olmasını istiyorsanız kiralık apart seçeneklerimiz tam beklentilerinizi karşılayacak özellikler dedir.

Antalya Kaş ve Kalkan bölgesinde bulunan kiralık tatil villaları mızın geneli deniz manzaralı dır. Deniz Manzaralı Villalarda lüks ve konforu sevenler için eşsiz kiralık apart seçeneklerimiz, uygun fiyatları ile keyifli bir tatil geçirmenizi sağlamaktayız.