VİLADEMİR PUTİN RUS TURİST İÇİN ÖNEMLİ

Genç Turizmciler Derneği (GTD), Vatikan Devlet Başkanı Papa Fransuva’nın ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ziyaretiyle de turizm sektörünün yeniden canlanacağını iletti

TURİZMİN SESİ

Genç Turizmciler Derneği, “Putin’in ziyareti ile turizm sektörümüz canlanıyor” Papa Francesco’nun ardından Vladimir Putin’in de Türkiye ziyaretinden büyük heyecan duyduklarını ifade eden Genç Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Bağcı, “Bu ziyaretler, Avrupalı ve Rus turist sayısında önemli bir artışa neden olacaktır. Putin’in, 2016 yılının taraflar arasında turizm yılı olmasının planlandığını açıklaması ile  ki ülke arasındaki işbirlikleri ivme kazanacaktır.” dedi. 
 
Türkiye dışında diğer ülkeler ile de çeşitli işbirlikleri içerisinde olduklarını ileten Bağcı; Genç Turizmciler Derneği olarak Moskova’daki ofisimizi de en kısa zamanda açıyoruz. İki ülke arasındaki uluslararası işbirliklerinin geliştirilmesi konusunda da Hükümetimize desteğimiz tamdır. 2015 yılı Mart ayında düzenleyeceğimiz “World Tourism Forum ” da özellikle Rus meslektaşlarımızı ve sektörden duayen isimleri davet edeceğiz.” diye belirtti.