VIALAND, WTM TURİZM FUARI’NDA!

Bünyesinde bulundurduğu AVM, tema park ve otel konsepti ile dünyada bir ilki gerçekleştiren Türkiye'nin eğlence dünyası VIALAND, Londra’da düzenlenen WTM Turizm Fuarı’nın yıldızı oldu

TURİZMİN SESİ

Yurtdışı fuarlarına daimi olarak katılan VIALAND, WTM’de de Türkiye’nin tanıtımına ciddi katkı sağladı. VIALAND 2014 yılında katıldığı Berlin, Moskova ve Dubai Arabian Travel Market fuarlarının ardından, bu yıl 35.’si düzenlenen WTM Turizm Fuarı’nda da yer alarak yurtdışı atağını sürdürdü.
 
 
Ziyaretçilerinin % 35’i yurtdışından
Toplam ziyaretçilerinin % 35’ini yabancı turistlerin oluşturduğu VIALAND, 2014 yılında 4.5 milyon yabancı ziyaretçi bekliyor. Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle 2013 yılının Mayıs ayının sonunda açılan VIALAND, 100 futbol sahası büyüklüğünde bir alana yayılmış bulunuyor.
 
 
VIALAND'in içindeki AVM, 200’ün üzerindeki mağazası ve güçlü marka karmasıyla hizmet veriyor. 101 odalı VIALAND Palace’ın da geçtiğimiz Haziran ayında hizmete girdiği komplekste, 30 ünitesiyle hizmet veren tema park ise bulunduğu bölgenin eğlence merkezi olmaya devam ediyor.