VEDAT ERBAY MAGİC LİFE’TA

Olimpiyat oyunları,Dünya,Avrupa, Uluslararası şampiyonalarda madalyalara sahip olan ve Okçuluk Milli Takım Antrenörü Vedat Erbay MAGIC LIFE misafirlerini eğitecek

TURİZMİN SESİ
Türkiye'de okçuluk dendiğinde ilk akla gelen ve 27 yıldır hedefin karşısına geçerek Türkiye'nin Robin Hood'u olarak ilan edilen ve iki olimpiyat oyunlarına katılan Vedat Erbay, deneyimini bundan sonra MAGIC LIFE misafirleriyle paylaşacak. Olimpiyat dünya, Avrupa, uluslararası ve ulusal şampiyonalarında yüzlerce başarıya imza atan ve Okçuluk Milli Takım Antrenörlüğü ile de pek çok gencin hayallerini gerçekleştirmesini sağlayan Erbay, tüm MAGIC LIFE kulüplerinin Okçuluk Eğitmeni ve supervısor u oldu.

Türkiye, Mısır, Tunus, Yunanistan ve İspanya'daki MAGIC LIFE kulüplerinde konaklayan misafirlerin okçuluk sporuyla tanışmalarını ya da pratiklerini yapmalarını sağlayacak olan Vedat Erbay, “Spora ve sporcuya değer veren bir grup olan MAGIC LIFE ailesine katılmanın mutluluğunu yaşıyorum.2008 yılında Avrupa Şampiyonu olarak son verdiğim spor hayatıma oğlumun antrenörlüğü ile geri dönmüştüm. Artık oğlumun yanı sıra MAGIC LIFE misafirlerine de okçuluk sporunu tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçlıyorum” dedi.

Türkiye'nin Robin Hood'u kimdir?
Vedat Erbay 1967 yılında Samsun'da doğdu. 1983 yılı ATV ATC İhtisas Kulübü Samsun'da okçuluğa başladı. 1985 yılında Antalya Tunalı Spor Kulübü, 1992' de İstanbul Emniyet Spor Kulübü adına yarışmalara katıldı. Bu süre zarfında 75 Türkiye Şampiyonası, Balkan Şampiyonlukları, Uluslararası Turnuva Şampiyonlukları kazandı. 60 civarında Türkiye ve Balkan Rekorları kırdı. Türkiye'yi 2 olimpiyatta temsil etti. Milli formayı 500'ün üzerinde giyme başarısını gösterdi. 1991 Amerika Kupası'nı kazandı ve yine 1993 yılında Antalya'da yapılan Dünya Şampiyonası'nda zamanın Dünya Şampiyonunu eleyerek ve Ekim 93' te Türkiye Şampiyonası' nda 3 Türkiye Rekoru kırarak aktif spor yaşantısına son verdi.Türkiye'ye okçuluk branşında 1988 yılında 3 Balkan ve iki Türkiye rekoru kırarak Büyük Erkekler kategorisinde ilk altın madalyayı getiren sporcu ünvanına sahip oldu. 2006 yılında spora tekrar başladı aynı yıl Çin de dünya kupasında ikinci oldu. 2008 yılında İtalya Salon Avrupa şampiyonasında üçüncü oldu. Son olarak tekrar 2008 yılında İsveç'te Avrupa şampiyonu oldu. Aynı yılın sonunda spor hayatını bırakarak jübilesini yaptı ve milli takım antrenörü oldu

MAGIC LIFE'ta “her şey içinde”
Türkiye, Mısır, Tunus, Yunanistan ve İspanya Fuerteventura'da olmak üzere 13 kulüp ve bir Nil teknesiyle misafirlerine hizmet veren MAGIC LIFE'ın sunduğu “her şey içinde” sisteminde, yiyecek-içecek başlığı altında ana restoran, 3 ala carte restoran (Akdeniz, Latin Amerika ve Türk mutfağı), 24 saat boyunca kulüplerde 7 farklı noktada yeme-içme imkanı (öğle ve akşam yemeklerindeki yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, gün boyu barlarda içilecek yerli ve yabancı alkollü alkolsüz içecekler, 24 saat açık wunder bar, sandviç köşesi, öğleden sonra snack, 5 çayı-kahve-pasta, gece yarısı büfesi vb) sunuluyor. Dünya ve Avrupa şampiyonlarının katılımlarıyla gerçekleşen spor aktivitelerinde tenis, tenis kursu, masa tenisi, basketbol, okçuluk, plaj voleybolu, futbol, dart, dağ bisikleti, banana, su kayağı, deneme dalışı, sörf, wakeboard, kneeboard, badminton, kano, yelken, katamaran yer alıyor. Tek fiyat içinde sunulan diğer imkanlar arasında ise hamam, sauna, kapalı havuz, sporlar, (indoor GYM–wellness) mini barlarda soft içecekler, internet cafe, yaratıcılık atölyesi, canlı müzik, gece şovları, uluslararası sanatçıların konserleri ve yine uluslararası üne sahip gösteri ve şovlar bulunuyor.