VAHŞİ DOĞA FOTOĞRAF SERGİSİ

Erol DOĞANER’in vahşi doğa fotoğraflarından oluşan “Vahşi Rüya’’ Fotoğraf Sergisi, Setur Kalamış Marina’da sanatseverlerin beğenisine sunulacak

TURİZMİN SESİ


Hobi olarak başladığı fotoğraf tutkusunu profesyonelliğe taşıyan Gaziantep’in saygın işadamlarından Erol DOĞANER’in vahşi doğa fotoğraflarından oluşan  “Vahşi Rüya’’ Fotoğraf Sergisi, Setur Kalamış Marina’da sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Setur Kalamış Marina, fotoğraf sanatçısı Erol DOĞANER’in Afrika’da çekilen vahşi doğa fotoğraflarından oluşan “Vahşi Rüya” Fotoğraf Sergisi’ne 25 Nisan - 3 Mayıs 2013 tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor. DOĞANER’in son kitabıyla aynı adı taşıyan “Vahşi Rüya” Fotoğraf Sergisi Kalamış Hai Sushi Restaurant Sergi Salonu’nda 12:00-21:00 saatleri arasında sanatseverlere açık olacak. 

 
EROL DOĞANER’İN KADRAJINDAN VAHŞİ RÜYA 
Fotoğraf çalışmalarıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Fotoğraf Sanatçısı” belgesine sahip Gaziantep Ford yetkili satıcısı ve Sedventure müşterisi Erol DOĞANER, uluslararası yarışmalarda 350 fotoğrafı 30 farklı ülkede ödül almış ve birçok fotoğraf yarışmalarında jüri üyeliği yapmıştır. 15 yıldır fotoğraf çeken DOĞANER “Benim Afrika hayalim, Afrika’ ya gitmeden 5 yıl önce başlamıştı, bir gün mutlaka bu gizemli ülkeye gideceğimi biliyordum. Yıllar sonra alternatif turlar programı Sedventure’ın danışmanı ünlü fotoğrafçı Süha DERBENT ile Kenya’ya Nakuru ve Masai Mara’ya gitmeye karar verdim. On günlük safari süresince bana her konuda yardımcı olan, adeta “vahşi yaşam uzmanı” sevgili dostum Süha DERBENT ile güzel fotoğraflar çektiğime inanıyorum umarım ziyaretçilerde aynı kanıda olur” dedi. Fotoğraf Sanatı Uluslararası Federasyonu’na üye olan Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği’nin kurucuları arasında yer alan DOĞANER, Gaziantep’te tüm sanatçıların eserlerini sergileyebilmesi amacıyla 1200 m2 lik bir alana sahip sanat galerisini sanatçıların hizmete açtığını dile getirdi.  
 
Sergi Takvimi: 25 Nisan - 3 Mayıs 2013
Yer: Setur Kalamış Marina / Hai Sushi Restaurant