URZA’DA YEMEK HIZLI VE EKONOMİK

İstinye'deki Avcılık ve Atıcılık Kulübü içinde yer alan Urza Restaurant, öğle arasında, şehrin içinde gürültüden uzakta keyifli saatler geçirmek isteyenler için çok özel mönüler hazırladı

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ
İSTANBUL-Urza Restaurant, öğle arası Mönü de av yemeklerinin yanı sıra Türk ve dünya mutfaklardan lezzetlere de yer veriliyor.Öğlen arasında iş stresinden uzakta, doğayla başbaşa bir yemek yemek isteyenlerin tercihi Urza oldu. İstinye'deki Avcılık ve Atıcılık Kulübü içinde yer alan Urza, şehrin içinde gürültüden uzakta keyifli saatler geçirtiyor. Yenilenen dekorasyonuyla 70 kişiye rahatlıkla hizmet verebilen restorantta Türk ve dünya mutfaklarından değişik lezzetlere yer veriliyor. Urza'nın zengin mönüsünde keklik konfit, ızgara bıldırcın ve tavşan yahninin de aralarında olduğu av etinden yapılmış yemekler bulunuyor.

Hızlı ve ekonomik
Öğle yemekleriyle iddialı olduklarını söyleyen Urza'nın İşletmecisi Sirel Coşar, “İş insanlarına şehrin içinde ama gürültüden ve iş karmaşasından uzakta bir hizmet sunuyoruz. Müşterilerimiz daha kapıdan girerken günün yorgunluğunu dışarıda bırakıyor. Birkaç saatliğine haftasonu konforu yaşıyor. Öğle yemeği menülerimiz hem hızlı hem de lezzetli. Ayrıca iş yemekleri için oldukça ekonomik. Dört farklı mönüde fiyatlar 40 lira ile 80 lira arasında değişiyor” dedi.
www.urza.com.tr
Urza tel: 212 229 37 15-16
Adres: Poligon Cad. No:1 İstinye-İstanbul