ÜNLÜ DANSÇILAR ADAM&EVE’DE

Agafonova&Alper Uçar çifti, romantik tatilin çekim merkezi Adam&Eve'de yeni başarılar öncesi tatilin tadını çıkardılar.

TURİZMİN SESİ
Geçtiğimiz Şubat ayında Erzurum'da düzenlenen 2011 Üniversite Kış Oyunları Buz Dansı yarışmasında gümüş madalya kazanarak ülkemize bir ilk yaşatan Alisa Agafonova&Alper Uçar çifti, romantik tatilin çekim merkezi Adam&Eve'de yeni başarılar öncesi tatilin tadını çıkardılar.

Geçtiğimiz yıl 85 ulustan 70 bine yakın turisti ağırlayan 'Avrupa'nın en iyi çift oteli' ödüllü Adam&Eve, ünlü konuklara ev sahipliği yapmaya başladı

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda (Universiad Erzurum-2011) artistik patinaj buz dansında Türkiye'ye bu dalda cumhuriyet tarihimizin ilk madalyasını kazandıran ve gümüş madalya alan milli sporcular Alper Uçar ve Alisa Agafonova önümüzdeki yarışmalarda alacakları başarılı sonuçlar öncesi Adam&Eve Hotels'te bir hafta konaklayıp tatilin tadını çıkardılar.

Alper Uçar&Alisa Agafonova çifti, çok yorucu bir sezondan sonra tatillerini Adam&Eve'de geçirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Çift, önümüzdeki yarışmalar öncesi Adam&Eve'de dinlendiklerini ve moral depoladıklarını, Türkiye'ye daha nice başarılar kazandıracaklarını ifade etti.

Adam&Eve Hotels'in 'en'leri
Dünyanın en büyük standart otel odaları: 64m²
Dünyanın en uzun yüzme havuzu: 104 m. (Otelde 28 adet havuzu var)
Dünyanın en uzun otel barı: Bluetooth Bar 96m.
Dünyanın en iyi spa merkezi: EdenSpa 5500 m² (Otelde 578 jakuzi, 68 sauna, 13 hamam bulunyor)
Dünyanın en büyük lobisi: 10 bin m²
Dünyanın en uzun led ışıklandırma sistemi: 140 km (Odalarda 8 ayrı fonksiyonlu ışıklandırma seçeneği)
•Otelde yaklaşık 5 milyon ayna bulunuyor. Her odaya 55 m² ayna düşüyor.