UNICEF İÇİN BİRARAYA GELDİLER

Türkan Şoray'dan İbrahim Kutluay ve Zülfü Livaneli'ye kadar birçok ünlünün katıldığı UNICEF'in 60. yıl balosunda Ela Quality Resort Hotel de çocukları yalnız bırakmadı

TURİZMİN SESİ


Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu'nun (UNICEF) Türkiye Milli Komitesi, Türkiye'deki faaliyetlerinin 60 yılını Ankara'da kutladı. Çocuklar için projeler geliştiren, küçüklerin refahı için çalışan UNICEF, özellikle çocuk koruma programlarına kaynak yaratmak amacıyla düzenlediği '60. Yıl Balo'sunda Ela Quality Resort Hotel'de çocukların yanında yer aldı.

Çocuklar için UNICEF'in balosuna aralarında Türkan Şoray'dan Zülfü Livaneli'ye, İbrahim Kutluay ve eşi Demet Şener'den Aşk-ı Memnu dizisinin başrol oyuncularından Selçuk Yöntem'e kadar birçok ünlünün katıldığı baloda yürekler küçükler için çarptı. Gecede, çocuklar için geliştirilecek projelere kaynak yaratabilmek amacıyla yapılan hediye çekilişlerinde ise sürprizler yaşandı. İbrahim Kutluay'ın imzaladığı bir basketbol topu ile formasından Ela Quality Resort Hotel'in bir haftalık tatiline kadar çeşitli hediyelerin yer aldığı çekilişlerde, konuklar çocuklara destek için adeta yarıştı.

Antalya Belek'te hizmet veren Ela Quality Resort Hotel'in sosyal sorumluluk duygusuyla yer aldığı UNICEF balosunda 'Çocuklar geleceğimizdir' teması işlenirken, Zülfü Livaneli ile Ayça Varlıer de şarkılarıyla küçüklere destek oldular. Hediye çekilişinde Ela Quality Resort Hotel'de misafir olacak çift, tatilini önümüzdeki günlerde UNICEF yararına çocuklara destek sağlayarak geçirecek.