ULUSOY İLE SATKO İŞBİRLİĞİ

Ulusoy'un yolcu servis ve otobüsleri Satko Teknoloji ile yakın takipte!

TURİZMİN SESİ


Araç takibi ve filo yönetimi sistemleri alanında Türkiye'nin lider firması olan Satko Teknoloji, yolcu taşımacılığı sektörünün öncü ismi Ulusoy Turizm Seyahat A.Ş. ile işbirliği yapıyor! Satko Teknoloji'nin sunduğu mobil araç takip ve filo yönetimi çözümünü kullanarak servis araçları ve şehirlerarası otobüslerini yakın takibe alan Ulusoy firması, bu sayede hem benzin tasarrufu sağlamayı, hem de müşteri memnuniyetini daha da artırmayı hedefliyor.

Ulusal ve uluslararası karayolu yolcu taşımacılığı alanında Türkiye'nin lider ismi Ulusoy Turizm Seyahat A.Ş., nakliye ve lojistik sektörlerine ekonomik, güvenilir ve pratik çözümler sunan Satko Teknoloji ile işbirliğine gitti. Gerçekleştirilen proje kapsamında Satko Teknoloji'nin mobil araç takip ve filo yönetimi çözümünü kullanmaya başlayan Ulusoy firması Ankara, İstanbul ve İzmir'deki şehir içi servis araçlarını ve Türkiye'nin dört bir yanına giden şehirlerarası yolcu otobüslerini yakın takibe aldı.

Bu sayede yolcu otobüslerinin konumları hakkında yolcu yakınlarını gerçek zamanlı bilgilendirme imkânı bulan Ulusoy, Küçükyalı tesislerinde bir pilot uygulama başlatarak otobüslere dair yol bilgilerini Satko Teknoloji'nin sunduğu MapTRACS hizmetiyle yayınlamaya başladı. Küçükyalı tesislerinde bulunan dev ekran aracılığıyla yolcu yakınlarına seyahat halindeki otobüsleri izleme olanağı tanıyan Ulusoy, yolcuların otobüse binip binmedikleri, otobüslerin anlık konumları ve geliş-gidiş saatleri hakkında kolay ve hızlı bir şekilde bilgi alınmasını sağladı.

Proje kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda Ankara, İstanbul ve İzmir şehirlerindeki 30'u aşkın servis aracını izleme olanağına da kavuşan Ulusoy, söz konusu araçların belirlenen güzergâhların dışına çıkıp çıkmadığının merkez tarafından kontrol edilmesine ve Ulusoy şubelerine gelen yolcuların en yakın araçla terminallere ulaştırılmasına imkân tanıdı. Böylece müşteri memnuniyetini daha da artırma fırsatına sahip olan Ulusoy, kiraladığı servis araçlarının yakıt maliyetlerini de kontrol altına aldı.

Ulusoy hakkında
ULUSOY SEYAHAT NAKLİYAT A.Ş. ulusal düzeydeki turizm hareketleri ve Türkiye'nin turizm potansiyeli ile İstanbul'daki kentsel, sosyal, kültürel, ekonomik faaliyetleri dikkate alarak, 1985 yılında kurulmuştur. Özellikle İstanbul'da olmak üzere, işyeri çalışanlarına ve okullara öğrenci servisi hizmetlerinin yanı sıra ekonomik ve kültürel yaşamdaki kongre, seminer, bayi toplantıları, sportif aktiviteler, özel turlar, kurumsal taşımalar, sosyal aktiviteler ve sponsorluk alanlarında da çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca yurtiçi ve yurtdışı turist gruplarını taşıyan turizm şirket ve acentelerine otobüs temin eder, kiralar ve istendiğinde organizasyonlarını gerçekleştirir.

Avrupa'ya yolcu taşıyan Ulusoy Seyahat Nakliyat A.Ş - Otobüs Grubu ile işbirliği içinde, Avrupa'ya seyahat edecek turist grupları ve turları için özel indirim programları uygulayarak, cazip olanaklar sağlar. Toplam kalite, hizmet ve yaşam tarzı anlayışı doğrultusunda ulusal ve uluslararası karayolu insan taşımacılığında mükemmele ulaşmak için sürekli iyileşme ve gelişme çabası içinde olan Ulusoy firması, müşterilerinin koşulsuz memnuniyeti, çalışanların motivasyonu ve mutluluğu için çalışmalarını ara vermeksizin sürdürmektedir.

Satko Teknoloji hakkında
1992'den beri nakliye ve lojistik sektörlerine ekonomik, güvenilir ve pratik filo yönetim çözümleri sunan SATKO Teknoloji, araç filosuna sahip şirketlere de araçlarını takip edip yönetebilmelerini sağlayan araç takibi çözümleri sunuyor. Bu kapsamda yalnızca harita üzerinde araç takibi yapmak yerine araç filolarının performansını artıracak, maliyetleri düşürecek, iş süreçlerini hızlandıracak ürünler ve çözümler sunarak fark yaratan Satko Teknoloji müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler de geliştiriyor. EutelTRACS, SimTRACS, MapTRACS ve webTRACS gibi, dünyada kanıtlanmış teknolojilerle lojistik sektörüne odaklı olarak geliştirilen araç ve araç veri takip cihazları, haberleşme hizmetleri, sayısal yol haritaları, araç takibi ve filo yönetim yazılımlarından oluşan yüksek kaliteli çözümlere sahip olan Satko Teknoloji bu çözümleri için sağladığı 7 gün 24 saat destek ve tüm Türkiye'ye yayılmış 75 servis istasyonuna dayanan benzersiz bir hizmetle yüksek müşteri memnuniyetini hedefliyor.
www.satko.com.tr