ULUSOY 'DAN TURİNG ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Başaran Ulusoy,Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'nun Olağan Genel Kurulu'na iştirak ederek gösterilen ilgi ve duyarlılığa teşekkür etti

TURİZMİN SESİ
Çok değerli Kurum Üyeleri,
Bizler için son derece büyük önem ve anlam ifade eden Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'nun Olağan Genel Kurulu'na iştirak ederek gösterdiğiniz ilgi ve duyarlılığa teşekkürlerimi iletirken,, Kurumumuzun efsane Başkanı, değerli insan merhum Çelik Gülersoy'u bir kez daha sevgi ve saygı ile anmak istiyorum.

Değerli Üyeler,
Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'nun, maalesef bir süredir yaşamakta olduğu olumsuzluklardan kurtulması eminim ki, hepimizin dileğidir. Temennim, bu sürecin artık sonuna gelinmiş olmasıdır.
Kurumun en eski üyelerinden birisi olan, çok değerli hocam Prof.Dr.Aydın Aybay beyefendinin ilişikte sizlerle de paylaştığım yazısında ifade edilen tüm duygu ve düşüncelerine, şahsen yürekten katıldığımı belirtmek istiyorum.

Özellikle ifade etmek istiyorum ki, Gündemin 8.maddesinde yer alan Yeni Tüzük Taslağı'nın görüşülmesi hususunun, Kurumun “Anayasası” olarak tanımlayabileceğimiz tüzük değişikliğinin, detaylı bir biçimde irdelenerek, hepimizin ortak rızası ve onayı ile kabul görmesinin en doğru hareket olacağı inancımı paylaşacağınızı ümit ediyor, bu nedenle de bu maddenin öne alınarak görüşülmesini teklif ediyorum.. Bu konuda yapılan ve ilişikte bir kopyasını takdim ettiğim eleştirileri içeren metnin, tarafınızca dikkatlice incelenmesini rica ediyorum. Özellikle, 3., 4., 5., ve 6. maddelerdeki eleştirilerin dikkate alınmayarak hazırlanan taslak tüzüğün kabulü halinde Kurumun, ne derece yara alabileceğini takdirlerinize sunuyorum.

Çok değerli Kurum Üyeleri,
Sizlere, yukarıda izah etmeye çalıştığım bazı hususlara dikkatinizi çekmek istediğimi ifade ederken, tek kişilik bir seçimin olacağı böyle bir platformda aday olmayacağımı ancak, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'nun bir üyesi olarak artık kurumu, eski parlak günlerinde görmeyi can-ı gönülden arzu ettiğimi altını çizerek belirtmek istiyorum.

Hepinizin benimle aynı görüşü paylaşacağınızdan emin olarak, saygı ve sevgiler sunuyorum.
Başaran ULUSOY