U.S. Polo Assn. Erkek Tişörtleri Ile Stil Ayrıntılarda Gizlidir

Konfordan vazgeçmeden trend bir görünüm için kontrast işlemeler veya modaya uygun desenlere ek olarak gri, siyah, kırmızı veya mavi gibi renklerde tişörtleri de tercih edebilirsiniz

TURİZMİN SESİ


U.S. Polo Assn. erkek tişörtlerinin binbir çeşidi vardır ve bazı modeller de oldukça modadır. Yılların hakimiyetinden sonra V yaka yerini geniş yelpazeli yuvarlak yakaya bıraktı. Göğüs kısmındaki yama cep, pastel tonlar veya kontrast renkler, basic bir tişört ile trend bir tişört arasındaki farkı yaratan küçük bir moda detayıdır. Küçük baskılar gibi alacalı renkler veya veya benekli pamuklular da her zaman popülerdir: bu tişörtler günlük şık kıyafetlerle, kot pantolon veya şortlarla ve ayrıca erkek spor giyim kıyafetleriyle sorunsuzca giyilebilir.

Konfordan vazgeçmeden trend bir görünüm için kontrast işlemeler veya modaya uygun desenlere ek olarak gri, siyah, kırmızı veya mavi gibi renklerde tişörtleri de tercih edebilirsiniz. Gözleri üzerine öekmek isteyenler için, çiçekler veya tropik yapraklar gibi doğadan ilham alan büyük desenler her zaman modadır.

Her erkek gardırobunun vazgeçilmezi olan U.S. Polo Assn online’da bulacağınız erkek tişörtleri kombinlerinizin merkezinde olacak. Ayrıca gardırobunuzu tamamlamak için olmazsa olmazlardan hem kısa hem de uzun kollu geniş tişörtler de bulabilirsiniz.