TÜTAP’TAN VISTA TURİZME ÖDÜL

Vista, Turizm ve Tanıtma Platformu (TÜTAP) tarafından verilen 2011 Uluslararası Turizm ve Tanıtma Ödülü'ne layık görüldü

TURİZMİN SESİ


Sektöre yön veren yenilikçi projeler nedeniyle verilen ödülü Vista Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Sabancı'yı temsilen geceye katılan Vista Genel Müdürü Ahmet Kozikoğlu aldı. 20. Yılını kutlayan Vista 2010 yılı boyunca düzenlediği yurtiçi-yurtdışı organizasyonları ve müşterilerinin kurumsal seyahat ihtiyaçlarına sunduğu yaratıcı çözümler ile turizm sektörüne ivme kazandırdığı ve Türkiye'nin tanıtımında aktif rol oynadığı için ödüle hak kazandı. Ankara Hilton Oteli'nde düzenlenen ödül törenine, siyaset, medya, iş ve sanat dünyasından birçok önemli isim katıldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Vista Genel Müdürü Ahmet Kozikoğlu, Türkiye'ye hizmet eden çok önemli isimlerle birlikte bu ödüle layık görülmenin gururunu yaşadığını belirterek “Turizm sektörünün sayılı firmalarından biri olarak, sektörün gelişimine katkıda bulunma sorumluluğunu daima taşıyor ve bu konuda gayret gösteriyoruz. Tüm bu çalışmaların Türk Turizminin gelişmesine ve ülkemizin tanıtımına katkı sağladığını görmek bizi mutlu ediyor.” dedi.