TUTAP TANITIM İÇİN ŞUBELERİYLE BÜYÜYOR

TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız ve Genel Başkan Yardımcısı Gökmen Özdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen açılış törenine Gaziantep den birçok işadamı, Turizmci ve STK Temsilcilerinin yanı sıra TUTAP Siirt ve Batman temsilcileri de katıldı

TURİZMİN SESİ


Gaziantep İl temsilciliği görevini üstlenen Yaşar Şahinkaya aynı zamanda Adıyaman, Şanlıurfa, Şırnak, Siirt, Diyarbakır, Batman, Mardin ve Kilis İllerimizin yer aldığı Bölgenin de temsilciliğini yürütecek. Açılış törenine katılan bölgenin önde gelen işadamlarından Cemal Kadıoğlu bundan sonra TUTAP ile hem Gaziantep'in hem de bölgenin tanıtımı için işbirliği yapacaklarını ve her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti. Kadıoğlunun yanı sıra iş adamları Selim Acar, Ahmet Açıkgözoğlu ve Murat Sümer de TUTAP'ın bölgenin tanıtımı adına yapacağı her türlü çalışmayı ve projeyi destekleyeceklerini ifade ettiler.

TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız, açılışta yaptığı konuşmada 81 ilde faaliyetlerimizi sürdürecek bir yapılanmanın gayretlerinde olduklarını ve Gaziantep Temsilciliğimiz inde dokuz ilimizi kapsayan bölge sorumluluğu misyonunu üstlendiğini, Temsilcimiz Yaşar Şahinkaya ile ekibinin bunu başaracak donanıma ve birikime sahip olduklarını ifade etti. Genel Başkan Yıldız Ülkemizin en önemli bölgesinin olmasına rağmen en az tanıtılan bir özelliğe sahip olan bu coğrafyanın önemini ve Turizmsel zenginliğini ortaya koyarak, bundan sonra Güneydoğu Anadolu Bölgemizin Kültür ve Turizm Bakanlığımız ile TUTAP'ın gayretleri, projeleri ile çok daha kapsamlı olarak tanıtılacağını sözlerine ekledi. Turizm çeşitliliği bakımından Dünyanın en zengin Ülkesi olan Türkiye'nin bu potansiyeline paralel Turist sayısına ve milli gelire sahip olmasının tanıtımla sağlanacağını ifade eden TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız başlattıkları sivil tanıtma seferberliği ile tüm halkımızı Ülke tanıtımına duyarlı hale getirmeyi hedeflediklerini, yakın zamanda Ülkemiz gelen Turist sayısının 50 milyona ulaşacağı iddiasında bulundu.