TUTAP 81 İLDE TANITIMLARA BAŞLIYOR

Türkiye'nin en büyük tanıtma portalı ile Ankara Turizminin değerlendirildiği toplantı Ankara Dedeman Otelde gerçekleştirildi

TURİZMİN SESİ


Portalın ilk sunumu ve Basın tanıtımı da konukların huzurunda yapıldı.
AK Parti Genel Sekreteri Haluk İPEK, TRT Genel Müdür Yardımcısı Mehmet CANPOLAT, A.Ü Öğretim Üyesi Timur GÜLTEKİN ve İnternet Medya Federasyonu Başkanı Talat ATİLLA'nın konuşmacı olarak katıldı

Toplantının Moderatörlüğünü TV 8 Ankara Temsilcisi Erkan TAN yaptı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TUTAP Genel Başkanı Fikret YILDIZ Ülkemizin tanıtımı adına yürütülen en önemli çalışmalardan olan Tanıtma Portalının Ankara kısmının 29 Ekim de tamamlanacağını Türkiye genelinde hazırlanacak olan içeriğin tamamını da 2013'ün Ekim ayında hizmete sunacaklarını söyledi.

Ankara Milletvekili Haluk İPEK de yaptığı konuşmada Ankara'nın çok büyük Turizm potansiyeline sahip olduğunu Hükümet olarak da tanıtımı büyük önem verdiklerini, TUTAP'ın da yaptığı başarılı çalışmaların desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

TRT Genel Müdür Yardımcısı Mehmet CANPOLAT TUTAP ile Reklamsal işbirliği yapmak için mutabakat sağlandığını ve en kısa zamanda bu çalışmanın başlanacağını söyledi ve TRT olarak tüm kanallarının İnternetten de yoğun olarak takip edildiğini söyledi.

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Timur GÜLTEKİN de TUTAP ile çok önemli bir Proje yaptıklarını Turizm sektöründe hizmet veren elemanların eğitimleri ile alakalı uzaktan eğitim başlatılacağını ve bunun yaygınlaşarak Ülke genelinde çok tercih edilen bir çalışma olacağını ifade etti.