TÜRSAB TEMİZLİK ARAÇLARINI TESLİM ETTİ

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, teslim töreninde "Müzelerimiz turizm sektörünün en değerli unsurları ve Topkapı Sarayı da bizim gözbebeğimizdir

TURİZMİN SESİ-ARTİN ŞİRİNPINAR

Kültür ve Turizm Bakanlığı döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin (TÜRSAB) katkılarıyla Topkapı Sarayı Müzesi'nin bahçe ve avlularında çevre temizliğini sağlamak üzere farklı fonksiyonlar taşıyan üç temizlik aracı, iki engelli arabası ve elektrikli hizmet aracı Müze Müdürlüğü'ne teslim edildi. Teslimat törenine TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürü Çetin Arslan, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Abdullah Kocapınar ve Topkapı Sarayı Başkanı Doç. Dr. Haluk Dursun katıldı. 
 
 
TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, teslim töreninde "Müzelerimiz turizm sektörünün en değerli unsurları ve Topkapı Sarayı da bizim gözbebeğimizdir. Sürdürülebilir turizm anlayışı ve çevre bilinci sektörümüzün olmazsa olmazlarındandır; dolayısıyla yılda 3,5 milyonu aşkın ziyaretçi ağırlayan müzemizde temizlik hizmetini en üst seviyede gerçekleştirecek farklı fonksiyonları taşıyan araçları "Engelsiz Müze" anlayışıyla engelli arabalarını ve elektrikli hizmet aracını Topkapı Sarayı'na teslim ediyor ve hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.