TÜRSAB Şişli BTK Acentaları iş geliştirme ve fikir alış verişinde bulundu

TÜRSAB Şişli BTK (Bölge Temsil Kurulu) organizasyonuna, Firuz B. Bağlıkaya, yönetim kurulu üyeleri ve acentalar katıldı

TURİZMİN SESİ


TÜRSAB Şişli BTK (Bölge Temsil Kurulu) organizasyonunda , Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bilir ve TÜRSAB Finansal ve Kurumsal Fonksiyonlar Grup Başkanı Neslihan Örnek'in katılımıyla, 26 Nisan Cuma akşamı, bölge acentalarının bir biri ile tanışması, iş geliştirme ve fikir alış verişinde bulunması amacıyla, Taksim’de tamamen yenilenen BARCELO ISTANBUL Otel ev sahipliğinde yoğun bir katılım ile buluştu. 

Açılış konuşmasını yapan ŞİŞLİ BTK Başkanı Aylin Güneşli, bugüne kadar yapmış oldukları projeler ve hizmetler ile ilgili kısa bir bilgi verdi. 

Gecenin sponsoru olan ve baştan aşağı tamamen yenilenen Barcelo Istanbul Otel ve Barcelo Hotel Grup Genel Müdürü Hasan Ekmen hem yenilenen otel hem de Türkiye’deki yatırımları hakkında bilgi verdi. 

TURSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, devam etmekte olan projeler ve hedefleri ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Firuz Bağlıkaya, üzerinde uzun bir süredir Kültür Turizm Bakanlığı ile birlikte son derece titizlikle çalıştıklarını ve Sayın Bakanımızın yasayı 2019 Haziran ayında  çıkarmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca UKOME ile yapılacak olan bundan sonraki toplantılarda TURSAB’ın çok daha etkin rol oynaması için çalıştıklarını, nüfusumuzun yarısı kadar yabancı turist ağarladığımızı, turizmin en önemli ayaklarından biri olan şehir içi ulaşım  konusunda alınacak kararlarda seyahat acentelerinin muhakkak dahil olmaları gerektiğini vurguladı. Firuz Bağlıkaya, “Tüketici Hakem Heyetlerinde”  seyahat acentelerinin temsil edilmediğini ve her durumda acenteler aleyhine kararlar çıktığını, bu kararların daha adil olması için yeni öneriler sunduklarını bildirdi.