TÜRSAB 23.Olağan Genel Kurulu Toplantısı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti

TÜRSAB 23.Olağan Genel Kurulu seçimli Kongre Toplantısı sonrasında başkanını seçti

TURİZMİN SESİ


Değişim Hareketi Başkanı Firuz Bağlıkaya yapılan seçim sonrası sandıkların açılmasını bekledi. Sandıklardan gelen sayılar “DEĞİŞİM” diyordu. Değişim Hareketi Üyeleri sonuçların açıklanmasıyla Genel Kurul Salonuna herkesi davet etti. Değişim Hareketi Başkanı Firuz Bağlıkaya Sık sık Değişim Hareketi üyelerine sükûneti bozmayın heyecanınıza hakim olun dedi. 

Değişim Hareketi üyeleriyle birlikte toplantının gerçekleştiği Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda Firuz Bağlıkaya’ya ilgi oldukça büyüktü. 

Divan Kurulu Başkanı Talha Çamaş, net rakamlar elime gelmedi gelince açıklama yapacağım dedi. Bu arada kürsüde söz almak isteyenlere söz hakkı tanıdı.

Resmi sayılar açıklanmadan kürsüye çıkanlar, Değişim Hareketi Başkanı Firuz Bağlıkaya ve ekibini kürsüden kutladı. 

Söz Divan Kurulu Başkanı Talha Çamaş’a gelince resmi sayıları açıklayarak 3629 delege oy kullandı. Değişim Hareketi Başkanı Firuz Bağlıkaya 2200 oy alarak kazandı. Yeni TÜRSAB Başkanını kutluyorum dedi.  

Değişim Hareketi Başkanı Firuz Bağlıkaya kürsüye geldi ve kendine oy veren güvenen beraber yürüdüğü yol arkadaşlarına teşekkür etti. 

Divan Heyetinden sonra ilk kutlayan Tecrübe ve İstikrar EkibiÇetin Gürcün oldu.

 Bir hanımefendi ise Değişim Hareketi Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı kutlayarak bir arajmandan oluşan çiçek ile kutladı.
 

Değişim Hareketi Başkanı Firuz Bağlıkaya konuşmasının ardından Genel kurulun yapıldığı salondan dışarı çıkarak TÜRSAB Personeline 2 gün boyunca genel kurulda çalıştıkları için teşekkür etti ve o anı ölümsüzleştirerek sevincini paylaştı. 

Bu gün bir ara bizim işimiz gidecek sandık ama yok bu iş benim işim değilmiş diyerek fotoğraf makinasını  erbabına bıraktı.