TUROB turizmin zirvesinde!

Turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olarak kabul edilen WTM Uluslararası Turizm Fuarı, (World Travel Market) 2 Kasım tarihinde Londra’da başladı

TURİZMİN SESİ

Türkiye’nin ve İstanbul destinasyonunun global düzeyde tanıtılması çalışmalarına ağırlık veren Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği de (TUROB) fuarın katılımcıları arasında yer alıyor. Bu uluslararası fuar, Türkiye’nin en büyük turizm pazarlarından biri olan İngiltere’den 2016 yılında Türkiye’ye yönelik talebin ipuçlarını da verecek. TUROB bu beklentileri de bir rapor haline getirecek.

Dünya genelinde Türkiye’ye turizmde katkı sağlayacak birçok uluslararası fuara katılarak Türkiye’nin ve İstanbul destinasyonunun global düzeyde tanıtılması çalışmalarına ağırlık veren Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği’nin (TUROB) yeni durağı Londra oldu. Turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olarak kabul edilen WTM Uluslararası Turizm Fuarı, (World Travel Market) 2 Kasım tarihinde Londra’da başladı. 5 Kasım tarihine kadar devam edecek bu önemli zirveye TUROB da katılıyor. WTM Uluslararası Turizm Fuarı’nı yaklaşık 180 ülkeden 50 binin üzerinde profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar, bir sonraki yıla ilişkin işbirliği olanaklarının geliştirilmesi, gözlemler yapılarak tahminlerin yürütülmesi açısından turizm sektörü tarafından önemli bir platform olarak görülüyor. Fuar kapsamında gerçekleştirilen toplantı, panel ve konferanslar gelecek dönem vizyonlarının belirlenmesine büyük bir katkı sağlıyor. 
 
Eresin: Ülkemizin tanıtım çalışmalarına devam ediyoruz!
Fuara ilişkin bir değerlendirme yapan TUROB Başkan Yardımcısı ve TUROB Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin, WTM Uluslararası Turizm Fuarı’nda, Türkiye standı içerisinde katılarak tanıtım çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Müberra Eresin, şu bilgileri verdi: “TUROB standında ziyaretçilere İstanbul ve Türkiye hakkında bilgiler içeren kitap, CD, harita gibi tanıtım materyallerinin yanı sıra, Hotel&Travel Guide ile üyeler tarafından sağlanan tanıtım malzemelerinin dağıtımını yapıyoruz. Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği’nin organizasyonu ile katıldığımız fuarda en büyük stand alanına sahip ülkeler arasında bulunuyoruz. Stand numaramız ise EU1000. Ülkemizden çok sayıda otel, seyahat acentesi, tur operatörü ve sektör profesyoneli de fuara katıldı. Fuar esnasında yapacağımız temas ve gözlemler ile 2016 yılına ilişkin doğru öngörü, planlama, iletişim ve pazarlama stratejilerimizi geliştireceğiz.”