Türkkan Turizm Yeni Normal Döneme Hazır

50 yılı aşkın süredir ulaşım sektöründe bulunan Türkkan Turizm yeni normalleşmeyle birlikte dezenfekte uygulanmış araçlarla sağlık kurallarına uygun bir şekilde hizmet veriyor

TURİZMİN SESİ


Türkkan Turizm olarak; sektörde 50 yılı aşkın bir firmayız.  İstanbul merkezli olarak her iki yakada ve havalimanında özellikle MICE Turizm Taşımacılık hizmeti sunmakta olup, ayrıca birçok önemli incoming ve yurt içi acentalarımızla da işbirliği halindeyiz. Havalimanı karşılama görevlilerimizle, 7/24 açık ofisimiz ve online web tabanlı, akıllı telefonlara uyumlu sistemlerimizle hizmet vermekteyiz. 

Türkkan Turizm, IAF ve DAKKS Onaylı ISO 9001 ve OHSAS 18001 Belgelerine Sahip

Türkkan Turizm’in hizmet sunduğu turizm sektöründe süreklilik arz eden genç ve geniş filo çok önemli yer tutuyor. Donanımlı ve eğitimli sürücülerle de bu filo devamlı olarak güçlendirilmektedir. Bu bilinçle özellikle İstanbul ölçeğinde 100’ü aşkın araç ve sürücü ile hizmetlerini kesintisiz sürdürmektedir. 

Türkkan Turizm’in filosunda tüm ihtiyaç ve gereksinimleri karşılayabilecek kapasitede araç çeşitliliği bulunmaktadır

•    Otobüs (50,46 kişilik kapasitelerde), 
•    Midibus (31, 29, 27 kişilik kapasitelerde), 
•    Minibüs (16+1, 15+1, 13+1 kişilik kapasitelerde), 
•    Vip Vito, Carevelle  olarak  geniş bir araç yelpazesine sahip


Engelli Vatandaşlarımızı Unutmadık

Türkkan Turizm, engelli misafirlerinin konforu ve rahatlığı için araç portföyüne rampalı araçlar da ekledi. Gelecek taleplere göre de çeşitliliği, adetleri talebe göre artırabilmektedir. 

Türkkan Turizm İçin Kurumsallık Ön Plandadır

Bir önemli husus ise, araçlarda bulunan standart ön arka kurumsal logolarımız markalaşma açısından önemlidir. Son günlerde COVID-19’a karşı araç içi aldığımız önlemleri dezenfektan uygulamalarımızı  tüm araçlarımızda standart hale getirdik. 

Türkkan Turizm Çalışanları Devamlı Eğitim Alarak Sektörde Fark Yaratıyor

Araçların haricinde danışmanlık hizmeti aldığımız firmalar ile sürücülerimize ileri ve güvenli sürüş eğitimleri ile gelişimlerine katkıda bulunmaktayız. 
    
İstanbul’da Havaalanlarına 5 Dakika Mesafedeyiz

Türkkan Turizm olarak aynı zamanda TÜRSAB üyesi turizm acentesiyiz. Ancak ana konumuz ve amacımız  tamamen çalıştığımız firmalar ve özellikle turizm acentalarına taşımacılık hizmeti sunmaktır. Bu anlamda İstanbul Büyük Havalimanı’na 5 dakika mesafede açmış olduğumuz 2. ofisimizle de ani çıkabilecek transferlerde hızlı aksiyon alabilmekteyiz. Her iki ofisimiz de 7/24 açık şekilde hizmet vermektedir. 

Akıllı Telefon Uygulamaları İle Teknoloji İle Müşterilerimizin Yanındayız

Bu yıl içerisinde devreye alacağımız akıllı telefon uygulaması ile de çalıştığımız firmalara online araç takip, rezervasyon ve geri bildirim hizmetleri daha proaktif sunmuş olabileceğiz. 

Sağlık İçin Hijyen Kurallarına Uygun Ulaşım Standartları Uyguluyoruz

Türkkan Turizm; COVID-19 sonrası araçlarında sosyal mesafe ve hijyen kuralları için önlemleri ve uygulamaları hayata geçirdi. Şoförlerin korunmaları için maske, eldiven ve el dezenfektanı tedariği eksiksiz sağlanmaktadır.

Filomuzda bulunan araç şoförlerimiz, görev esnasında her transfer için ayrı maske ve eldiven kullanmaktadır. Filoda bulunan tüm segmentteki araçların tamamında, şoför koltuğu ile arka yolcu bölümü, pleksi ve şeffaf brandalar sayesinde bölünerek izolasyonu gerçekleştirilmiştir. Tüm araçlarda, misafirlerin kullanımına sunulmuş tek kullanımlık el dezenfektanı, maske ve eldiven için stant ve ürün tedariği sağlanmıştır. 

Devlet Tarafından Yayınlanan Genelgeye Uygun Hareket Edilmektedir

Genelge ile belirtilen taşıma kapasitelerinin %50’si kadar kişi bulundurma zorunluluğu için gerekli düzenlemeler yapılmış ve uyarı işaretleri konulmuştur. Araç şoförlerimiz tarafından her transfer arasında araç içi havalandırma yapılmakta ve alkol bazlı antikorozit, hoş kokulu bir dezenfektan ile dezenfekte işlemi gerçekleştirilmektedir. Tüm filomuzda bulunan araçlarımız her gün görev öncesinde ULV cihazı sisleme işlemi yapılmaktadır. İşyeri Hekimimiz tarafından tüm personellerimize sterilizasyon eğitimleri verilerek düzenli periyodlarla tüm personellerimizin COVID-19 muayeneleri gerçekleştirilmektedir. Tüm ofis içi personellerimiz ve şoförlerimiz günlük olarak dijital termometreler ile ateşleri ölçülmekte ve genel muayeneleri sonucu göreve çıkarılmaktadır. 

Türkkan Turizm Sağlıklı Seyahat İçin Ulaşım Partneriniz

Tüm Dünyanın ve ülkemizin içerisinde bulunduğu pandemi sürecinde, toplum sağlığı ve ekonomik açıdan riskli bir dönemi geride bırakmamıza sayılı günlerin kaldığını bilmek bizleri mutlu ediyor. Bu süreç ve sonrasında ortak paydada yer aldığımız iş ortaklarımızda bizim kadar özenli ve titiz olduklarını görüyoruz. Sektör olarak bilinçli ve titizlik ile ilerleyerek, vatandaşlarımıza ve diğer sektörlere örnek olarak öncü olmamız gerektiğini düşünüyoruz. 

TÜRKKAN TURİZM COVID-19’a karşı sağlıklı seyahat için ulaşım partneriniz olmaya hazır…