TÜRKİYE'DEKİ TEK ORTAĞI ÖZTİRYAKİLER

Öztiryakiler System Rational buharlı kombi fırınların üretimi Rational AG Landsberg Almanya tesislerinde ÖZTİRYAKİLER MARKASI ile yapılıyor

TURİZMİN SESİ


Öztiryakiler Madeni Eşya San.ve Tic.A.Ş. ile Alman Rational AG firması ile yapılan OEM ortaklığı anlaşması neticesinde Öztiryakiler System Rational buharlı kombi fırınların üretimi Rational AG Landsberg Almanya tesislerinde ÖZTİRYAKİLER MARKASI ile yapılmaktadır.

Dünyada değişik ülkelerde sadece kendi seçtiği firmalarla OEM ortaklığı yapan Rational firmasının Türkiye'deki tek OEM ortağı Öztiryakiler'dir. Öztiryakiler System Rational fırınlar Almanya'daki Rational tesislerinde aynı üretim prosesi ile Öztiryakiler kontrolunda ve Öztiryakiler'in siparişi üzerine üretilmektedir.

Öztiryakiler Satış Sonrası Servis güvencesi altında olan Öztiryakiler System Rational fırınlar garanti süresi bittikten sonra da aynı servis hizmetine sahiptir. Yedek parça temini Rational AG tarafından yapılmaktadır.

Öztiryakiler System Rational fırınlar SelfCooking Center özelliğine sahip çok özel fırınlardır. Bu özellik sayesinde mutfakta her gün yapılan fırında pişirme, kızartma, ızgara, buharda pişirme, haşlama, hafif haşlama, az suda haşlama gibi birçok iş kolaylaşmakta ve üstelik bu işlemlerin tümü tek bir cihazla yapılmaktadır.

Öztiryakiler System Rational fırınlarda fırın sıcaklığı, pişirme süresi, fan hızı ve nem oranı gibi geleneksel ayarlamalar yerini akıllı pişirme sürecine bırakmıştır. Aynı zamanda yemeği sürekli takip ve kontrol etme gereği ve karmaşık fırın programları da ortadan kalkmaktadır.

Öztiryakiler System Rational fırınlarda SelfCooking Center'a yemeği nasıl pişirmek istediğinizi girmeniz yeterlidir. SelfCooking Center fırına verilen malzemeye özel gereksinimleri, bu malzemenin türünü, büyüklüğünü ve ağırlığını kendisi saptar. Pişirme süresini, pişirme sıcaklığını ve nem oranını pişirilecek malzeme türüne göre belirler ve bu ayarları pişirme işlemi boyunca sürekli izleyerek gerekli değişiklikleri kendisi yapar.

Öztiryakiler System Rational SelfCooking Center sayesinde en küçük tezgahlarda bile konveksiyon fırın, ocak, devrilir tava, kaynatma kazanı, buharlı pişirici, fritöz, tencere, tava gibi tüm geleneksel pişiricilerin yaptığı işlemleri yapabilir, ya da bu pişiricileri azaltarak bunların kapladığı yerden %45-50 tasarruf edebilirisiniz. SelfCooking Center her pişirme sürecinde tüm teknik olanaklarını pişirenin istediği gibi tam otomatik olarak kullanır.

Öztiryakiler System Rational maksimum çalışma güvenliği için akıllı bakım özelliği CareControl sistemine sahiptir. CareControl donanımı o anki kirlenme düzeyini ve genel bakım durumunu otomatik olarak algılayarak en uygun temizlik sürecini tam zamanında hesaplar. Kimyasal madde, su ve enerji tüketimini azaltır. Bakım tabletlerinde bulunan özel kireç çözücüler kireç tortularını daha oluşmadan önler.

Pahalı su yumuşatma sistemlerine ve zahmetli kireç çözme işlemlerine gerek kalmadan her zaman maksimum çalışma güvenliği sağlar. Öztiryakiler System Rational fırınların patentli buhar jeneratörü birinci sınıf yemek kalitesi için her zaman tam doymuş taze buhar sağlar. Aynı anda farklı yemekler pişirilirken yemeklerin kokuları ve tatları birbirine karışmaz. Yemeklerin sudaki kire ve zararlı maddelere teması önlenir.