TÜRKİYE FİNANS’TAN BİR İLK

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans; kutsal toprakları ziyaret edenlere özel Haremeyn Card’ı sunuyor

TURİZMİN SESİ

Haremeyn Card sahipleri, yurtiçi ve yurtdışı alışverişlerini güvenle yapıp, kart sahiplerine özel düşünülmüş ayrıcalıklardan da faydalanabilirken, anlaşmalı Hac ve Umre seyahat acentelerinde, restoranlarda, butik otellerde, kiralık tatil villaları ile Hac ve Umre seyahati malzemeleri satan işyerlerinde Haremeyn Card’a özel %40’a varan indirimlerden yararlanabiliyor.Haremeyn Card sahipleri 31 Mart 2013’e kadar, anlaşmalı seyahat acentelerinden yapacakları Umre seyahatlerine özel peşin fiyatına 6 taksit avantajından da faydalanabiliyor.
 
Katılım bankacılığının öncü kuruluşu Türkiye Finans, Türkiye’de bir ilk olan Haremeyn Card’ı geliştirdi. Kutsal toprakları ziyaret edenlere özel hazırlanan ve ayrıcalıklarla dolu bir dünya sunan Haremeyn Card, Türkiye Finans müşterilerinin Hac ve Umre seyahatlerinde alışverişlerini güvenle yapmalarını sağlıyor. Türkiye Finans’ın 444 2 444 Müşteri İletişim Merkezi’nden Haremeyn Ayrıcalık Hattı’nı arayan kart sahipleri, anlaşmalı birçok noktada %40’a varan indirim fırsatları ve özel asistans hizmetlerinden yararlanabiliyor. Ayrıca, Haremeyn Card ile yapılan harcamalardan kazanılan puanlar ile anlaşmalı hayır kurumlarına puan bağışı da yapılabiliyor. 
 
Haremeyn Card sahiplerine özel Hac ve Umre Kampanyası da düzenleniyor. Kart sahipleri 31 Mart 2013’e kadar, anlaşmalı seyahat acentelerinden yapacakları Umre seyahatlerine özel peşin fiyatına 6 taksit avantajından faydalanabiliyor. Haremeyn Card sahipleri ayrıca 31 Mart 2013’e kadar, 12 taksitle aylık sadece 9,99 TL ödeyerek Hac-Umre Kart Koruma Planı’na sahip olma fırsatından yararlanabiliyor. Hac-Umre Kart Koruma Planı ile Suudi Arabistan'ın Mekke ve Medine şehirlerinde geçerli olan bu güvence, hastane, karakol, kaza, hırsızlık gibi konularda acil durum desteği verirken, Haremeyn Card sahibinin kaybolması halinde konaklama yerine ulaştırılması veya zor durumlarda Arapça lisan desteği alınması gibi pek çok önemli hizmeti de içeriyor.
 
Türkiye Finans, Haremeyn Card sahiplerine 1 yıl süreyle %25 indirimli kiralık kasa, katılım hesaplarında özel üst havuz oranı, ihtiyaç ve taşıt finansmanında 5 puan indirim gibi bankacılık ürünlerinde de avantajlar sağlıyor. Haremeyn Card ile acil ve zor durumlarda Happy Asist, Teknik Asistans, Konut Asistans, Medikal Asistans, Yurt İçi Concierge, Seyahat Servisi, Kişisel Hizmet imkânları da sağlanıyor.Türkiye Finans, başvurusu olumlu sonuçlanan tüm Haremeyn Card sahiplerine kutsal toprakların ziyaretinde kılavuzluk etmesi için Öğretim Üyesi Doç. Dr İshak Emin Aktepe imzalı Hac ve Umre Rehberi ile kart sahiplerinin, kutsal toprak ziyaretlerinde yanlarında taşıyabilecekleri cep seccadesi de hediye ediyor