TURİZMİNSESİ’NDEN TEŞEKKÜRLER !

TURİZMİN SESİ.COM turizm sektörünün, iş dünyasının, büyükelçiliklerin, konsoloslukların, turizme mal ve hizmet üretenlerin ve kaynak yayın olarak yazılı ve görsel basının haber sitesidir

TURİZMİN SESİ


TURİZMİN SESİ.COM Başta Türkiye ,Pakistan,Amerika Birleşik Devletleri ,Kuveyt,İsveç,Almanya,Yunanistan,Rusya Federasyonu , Hollanda,Brezilya,Arjantin ve Dünya ülkelerinden takip edilen haber sitesidir.

Turizminsesi Yayın yönetmeni Bora Özgen yönetiminde Yazı İşleri Müdürü Fatih Ardıç kontrolünde Dış İlişkiler Hande Kurt ve bizleri özel fotoğraflarıyla destekleyen  Egem Kurt TURİZMİN SESİ.COM'a güç katıyor.


Her gün özenle seçilen turizm,acente,konaklama,otel, kültür, sanat, siyaset, güncel haberler, AB,dernek ve vakıf haberleri , etkinlikler, kurumsal haberler ,doğa ve spa ,magazin, festival ,yeme-içme, yarışma vb. kategorilerde yaptığı haberle günden güne okuyucularını arttırmakta. Sadece Türkiye ile ilgili değil başta AB ülkeleri olmak üzere, ülkemizde bulunan yabancı ülkelere ait enstitülerin sergi, forum, seminer, konferans,fuar gibi etkinliklerini de okuyucularına aktarmakta.

Turizminsesi ekibi siz okuyucularına teşekkürlerini ve en derin saygılarını sunuyor.