TURİZMİNCİNİN ANILARI BİTMEZ

2 ay içinde 5000 üyeye ulaşan turizcinin anıları facebook grubunun üyeler ile Taksim'deki İstanbul Bar !da gerçekleşti

TURİZMİN SESİ


11 kasım 2010 tarihinde Elite World İstanbul Hotel Satış Müdürü Tamer Civelek tarafından kurulan turizmcininaniları grubu kısa bir sürede yaklaşık 5000 üyeye ulaştı.

Türkiyenin bir çok yerinden üyesi olan grubun ilk tanışma gecesi İstanbul'da gerçekleşti. Gelen talep ve yoğun katılım sonucunda üyelere diğer illerde de buluşma gecelerinin yapılacağı müjdesi grubun kurucusu Tamer Çivelek tarafından verildi.



Geceye İstanbuldaki turizm sektöründe çalışan otel, acenta, restoran vb kurumlardan yaklaşık 100 kişi katıldı.

Facebookta hızla büyüyen ve ilk grub olan turizcinin anıları grubu turizmin her dalından olan üyelerin anılarını paylaştığı sadece turizmcilere yonelik ilk paylaşım grubu.

Tamer Çivelek bu grubu oluştururken her zaman dile getirilen “turizcinin anıları bitmez” söyleminden esinlenerek bu grubu oluşturduğunu ve katılımın kısa sürede artış göstermesine paralel olarak ilerleyen zamanda aynı isimde birde web sitesinin hazırlanacağının bilgisini verdi.

Turizmcilerin Anı gecesine katılan Nurhal Özdemir turizmcilere ve turizmle  bir şekilde ilgilenen kim olursa olsun kapılarını sonuna kadar açan bir işletmeci ... Şimdi hayal edin öyle bir terasta gelip rakı balık keyfi yapıyorsunuz ki bir bakıyorsunuz Aya Sofya , Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii, Beyazıt Yangın Kulesi romantik İstanbul gecesinde  ya da güzel İstanbul güneşinde sizin tam karşınızda  . Yanınızda Türk sanat müziğinin en güzel örneklerini  iyi çalan söyleyen bir fasıl grubu , güzel arkadaşlarınızla birlikte  hoş sohbetler , masanızda türlü türlü özenle süslenmiş tabaklarda sunulan birbirinden leziz ve taze deniz ürünleri ,gel keyfim gel , tüm duyularınıza hitap eden bir ortam. İşte bu ortamda Dedem Afrodit Restaurantta sizleri bekliyor