TURİZMCİLER SERTİFİKALARINI ALIYOR

Babussaade Konak Otel çalışanlarına yönelik düzenlenen Turizm ve Otelcilik Eğitimi'nin sertifika dağıtım töreni 9 Eylül 2011, Cuma günü, saat 16:00'da Babussaade Konak Otel'de yapılıcak

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


İSTANBUL-Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi tarafından Babussaade Konak Otel çalışanlarına yönelik düzenlenen Turizm ve Otelcilik Eğitimi'nin sertifika dağıtım töreni 9 Eylül 2011, Cuma günü, saat 16:00'da Babussaade Konak Otel'de yapılıyor.

Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi tarafından Eskişehir'in tarihi Odunpazarı bölgesinde faaliyet gösteren Babussaade Konak Otel'in 99 çalışanını kapsayan Turizm ve Otelcilik Eğitimi gerçekleştirildi. 22-31 Ağustos 2011 tarihleri arasında Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi'nin tarihi Odunpazarı bölgesindeki binasında ve Babussaade Konak Otel'de Kat Hizmetleri, Önbüro Hizmetleri, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri ve Genel Otelcilik konularında kuramsal ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitime 99 otel çalışanı katıldı.
Turizm ve Otelcilik Eğitimine katılanlara sertifikaları 09 Eylül 2011, Cuma günü saat 16:00'da Babussaade Konak Otel'de düzenlenecek bir törenle ile verilecek.