Turizmci Hüseyin Aslan ‘a Akademisyenlerden başarı belgesi aldı

Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan’a  Anadolu Üniversitesi  Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı tarafından başarı belgesi verildi

TURİZMİN SESİ- Aydın Söylemez


Turizm alanında yaptığı çalışmalar ve sosyal  projeler ile adından  söz ettiren Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan’a  Anadolu Üniversitesi  Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı tarafından başarı belgesi verildi. Güneydoğu  bölge turizminde gerek işletme alanında, gerekse turizm potansiyelinin artmasında önemli projelere imza atan Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan, bölge  turizmi gelişmesindeki rolü ve Batman’ın tanıtımına katkı sunarak çalışmalarını sürdürüyor.

Güneydoğu’nun Kültürel potansiyelini (  tarih, kültür, doğa, yeme, içme, konaklama) sektöründe markalaşma yönündeki çalışmalarıyla bölge turizmcileri içinde kişisel fark yaratıyor. Kamu, STK  ve özel sektör ile birlikte turizm destinasyonunda birlikte çalışarak  bütünlük içinde çalışmaları sürdürmekte. Hüseyin Aslan, Batman ve bölge üniversitelerimiz ile birlikte ciddi çalışmalar yürütüyoruz  diyen Hüseyin Aslan,  Türkiye’ nin en seçkin üniversitelerinden biri olan Eskişehir Anadolu üniversitesinden bu başarı belgesini alarak Batman turizmini onure etmiştir. Hüseyin  Aslan ödül sonrasında bizi bu başarı belgesine layık gören Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve Batman üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş’a teşekkür ederim" diyerek konuşmasını sonlandırdı.