TURİZM OSCARLARI GELİYOR

Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları 2012 Araştırması'nda geri sayım başladı.

TURİZMİN SESİ
HABER MERKEZİ-Eurobank Tekfen'in sponsorluğunu üstlendiği, “Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması, 2012” başladı. Bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen araştırmada, Türkiye'nin en başarılı turizm yatırımı ve on farklı kategoride öne çıkan başarılı turizm girişimleri belirlenecek. Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) tarafından da desteklenen araştırmada, ödül kazanan yatırımlar Haziran ayında düzenlenecek görkemli bir tören ile açıklanacak.

Araştırmaya, büyük ödül ve on farklı alt kategoride aday olmak veya aday göstermek için, 13 Nisan - 14 Mayıs 2012 tarihleri arasında www.turizmyatirimlari.com sayfasına girmek yeterli olacak. Araştırma sonunda turizm, finans ve medya sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan büyük jüri, aday gösterilen firmaları değerlendirerek, kazananları belirleyecek. Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması'nda büyük ödül yanı sıra Marina İşletmeleri, 5 Yıldızlı Oteller, Kent Otelleri, Kongre Otelleri, Butik Oteller, Havayolu Şirketleri, Kültür Turizmi İşletmeleri, Sağlık Turizmi İşletmeleri, Doğa Turizmi İşletmeleri ve Spor Turizmi İşletmeleri kategorileri bulunuyor.

Eurobank Tekfen Genel Müdürü Mehmet Sönmez: Turizm, Türk ekonomisinin lokomotifi olacak… Turizm sektörünü Türkiye ekonomisinin can damarlarından biri olarak gördüklerini söyleyen Eurobank Tekfen Genel Müdürü Mehmet Sönmez, bu yıl üçüncü kez düzenlenen araştırmanın, sektörün en büyük ve kapsamlı araştırmalarından biri olduğunu söyledi. Mehmet Sönmez, Türkiye'nin her yıl düzenli artan turizm gelirinin, bu sektöre verilmesi gereken değeri ve desteği fazlasıyla ortaya koyduğunu belirtirken, “Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması”nın, bu alanda gerçekleşen yatırımların kamuoyu ile paylaşılması açısından önemli bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi. Mehmet Sönmez, Eurobank Tekfen olarak, küçük bir pansiyondan beş yıldızlı bir otele kadar, turizm alanında gerçekleşecek her türlü yatırımın arkasında olduklarını belirtti.