TURİZM HAFTASI DENİZLİ’DE KUTLANDI

DENTUROD Başkanı Şeref KARAKAN’ ın katılımıyla Akköy Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet KORKMAZ tarafından “Denizli’ de Termal Turizm” konulu konferans verildi

TURİZMİN SESİ


Turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında ülke çapında çeşitli etkinliklerle Denizli’de “Turizm Haftası” kutlanmaktadır. Bu kapsamda bu yıl 37.’ si kutlanan “Turizm Haftası” etkinlikleri çerçevesinde; 16 Nisan 2013 Salı günü Saat: 14:00’ de, DENTUROD Başkanı Şeref KARAKAN’ ın katılımıyla Akköy Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet KORKMAZ tarafından “Denizli’ de Termal Turizm” konulu konferans verildi.
 
 
Konferansta; Denizli ve Türkiye Turizmi ile Denizli’ de Termal Turizm konularında öğrencilere bilgiler verildi. Geleceğimizin ve turizm sektörünün öncülerinden olan öğrencilere, bir hizmet sektörü olan turizm sektörü hakkında bilgiler verilerek bilgilendirildi.
 
 
Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde 16 Nisan 2013 Salı günü Saat: 20:30’ da Denizli Devlet Tiyatrosu PAÜ Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’ nde T.S.K. Armoni Mızıkası konser vererek Turizm Haftası etkinliklerine renk kattı.
 
 
187 yıllık geçmişi ile Türkiye’ nin çok sesli müzik toplulukları içerisinde geleneğini aralıksız sürdüren en eski müzik kuruluşu ve tek senfonik bandosu olan ve Türkiye’ de çok sesli müziğin yerleşmesine büyük katkıları olan T.S.K. Armoni Mızıkası; Başta Valimiz Sayın Abdülkadir DEMİR, Tugay Komutanı Sayın Memduh HAKBİLEN, Belediye Başkan Vekili Sayın Şamil ÇINAR, PAÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin BAĞCI ile Rektör Yardımcıları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet KORKMAZ, Protokol üyeleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla muhteşem bir konser gerçekleştirmiştir. Coşkuyla dinlenen konser, Denizli’ li sanatseverlerin büyük beğenisini kazanmıştır.