TURİST ÇOCUKLARIN YÜZ BOYAMA KEYFİ

Kemer Göynük'de bulunan 1.Sınıf Tatil Köyü Ulusoy Kemer Holiday Club'ta konaklayan çocuklar Mini Club'deki eğlenceleri ile unutulmazı yaşıyorlar

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER

Mini Club'deki çeşitli aktivitelere katılan Rus, Alman, Ukrayna, Türk, İtalyan, Fransız çocuklar özellikle yüz boyama ile farklı ve eğlenceli dakikalar yaşıyorlar. Mini Club aktiviteleri içinde yer alan yüz boyama, çocukların ilgi odağı olurken, farklı ülkelerden gelen ve tatillerini Ulusoy Kemer Holiday Club olarak seçen çocuklar çeşitli şekillerle yüzlerini boyarken aileleri de çocuklarının bu etkinliğini merakla izliyorlar.

Ulusoy Kemer Holiday Club Genel Müdürü Ersin Özgündoğdu, “ Otelimizde tatil yapmak, gelen misafirlerimiz için birer keyiftir. Otelimizde konaklayan misafirlimizin çocukları için de mini clubümüzde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Mini Club Aktiviteleri ile otele gelen misafirlerimizin çocukları hem eğleniyorlar hem de fiziksel ve zekasal yönden gelişimlerini sağlıyorlar. Çocuklarımız eğlenirken öğreniyor, öğrenirken de eğleniyor.Mini Club aktiviteleri sayesinde aileler çocuklarının nerde ne yaptığını biliyor ve güven içinde tatillerini gerçekleştiriyorlar.” Dedi.