TÜLİN ŞAHİN GURME OLDU

Başarılı topmodel Tülin Şahin bu kez CicekSepeti Gurme atölyesinde keyifli bir lezzet turuna çıktı

TURİZMİN SESİ
ÇiçekSepeti Gurme'nin birbirinden farklı lezzetlere sahip kek, pasta ve kurabiyelerinden oluşan yeni ürünlerini profesyonel pasta ustasıyla birlikte hazırlayan Tülin Şahin muhteşem lezzetlerin tadını doyasıya çıkardı. Son derece keyifli geçen çekimlerde Tülin Şahin'in profesyonel pasta ustalarını aratmayacak performansı dikkat çekerken ortaya son derece eğlenceli ve lezzetli görüntüler çıktı.

Birbirinden lezzetli kek ve kurabiye buketleri ile birlikte farklı pasta alternatifleri sunan ÇiçekSepeti Gurme ürünlerinde sofistike lezzetlere sahip kek buketlerinden, çikolatalı kurabiyelere kadar onlarca lezzet 69 TL.+KDV'ye sizleri bekliyor. Tüm lezzet tutkunları için hazırlanmış özel kalpli pastalar, kekler ve kurabiyelerden dilediğinizi seçerek sevdiklerinize en lezzetli anları benzersiz gurme ürünleriyle yaşatabilir, Tülin Şahin gibi sizde ÇiçekSepeti Gurme dünyasında lezzet keşfine çıkabilirsiniz.

Sipariş sonrasında günlük olarak hazırlanan ve teslimatı gerçekleştirilen Gurme ürünleri tazeliklerini kaybetmeden yüksek hijyen standartlarında hazırlanıyor. Gıda güvenliğini üretimin ve teslimatın her aşamasında çok yüksek seviyede tutan ÇiçekSepeti Gurme ürünleri hiçbir koruyucu madde kullanılmadan uluslararası hijyen standartlarında size ve tüm sevdiklerinize aynı gün içinde teslim ediliyor. ÇiçekSepeti Gurme ürünlerinin sırrı, en taze ve en lezzetli çikolatalardan yapılmasında saklı. ÇiçekSepeti Gurme kekleri, kurabiyeleri ve pastalarının benzersiz tatlarının lezzet sırlarını keşfetme sırası Tülin Şahin'den sonra şimdi de sizde.