TUANA SPA’DA YENİLENİN

Soğuk kış günlerinin ardından, bahar günlerine ruhunuzu ve bedeninizi hazırlamak için küçük bir kaçamak yapabilirsiniz

TURİZMİN SESİ
Cornelia de Luxe Resort'un doğal güzellikler içindeki konforlu ortamı ve Tuana Spa'da sunulan özel bakım hizmetleri ile kendinize zaman ayırın.ŞEHİR merkezine 30 km uzaklıkta, Antalya'nın en gözde tatil beldesi Belek'te yer alan Cornelia De Luxe Resort Otel, bahar aylarında da lüks bir tatil keyfi yaşamak isteyenler için ideal seçenekler sunuyor.

Ailenizle keyifli bir tatil geçirebilmeniz için Akdeniz'in ferahlığı, özel dizaynlı havuzları, sınırsız hizmeti ve son derece konforlu odaları ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan bir tatil, Cornelia De Luxe Resort'ta sizleri bekliyor.

Tuana Spa'da nefes alıp verişinizi duyacaksınız…
Cornelia De Luxe Resort, güzellik ve sağlık bakım üniteleriyle zinde ve sağlıklı bir görünüme kavuşmanız için birçok seçenek sunuyor. Uzman ekibi ile ihtiyacınıza uygun çözümler öneren Tuana Spa'da hızlandırılmış selülit programı ve 32 farklı masaj seçeneği yer alıyor. Masaj odalarında yaptıracağınız dinlendirici ve gevşetici masajlar, stresten uzaklaşıp, rahatlamanıza yararken sıcak taş terapisi romatizmal ağrılara karşı olan iyileştirici etkisiyle bedeninizde mucizeler yaratıyor. Cilt Bakımı odalarında yapılan klasik ve özel yüz bakımları, aroma terapisi, renk terapisi, lenf, drenaj ve kalıcı makyaj yüzünüzde sağlıklı bir cildin belirtisi olan pembeliği ve ışıltıyı kazandırıyor.

Tatil kaçamağınızda en lezzetli yemekler yine Cornelia'dan…
Türk mutfağı, deniz ürünleri ve dünya mutfaklarından çeşitli örnekler bulunabileceğiniz a la carte restoranlarıyla kaliteli servis anlayışından ödün vermeyen Cornelia De Luxe Resort Hotel, 24 saat “De Luxe All Inclusive” hizmet veriyor. Türkiye'nin en maharetli ustaları tarafından hazırlanan lezzetli yemekler, damak zevkiniz ne olursa olsun sizi memnun ediyor. Üstelik, açık büfede tatlılar, gözleme, döner, kebap, çiğ köfte gibi Türk Mutfağı'na özgü tatlar da, sizi evinizdeymiş gibi rahat hissettirmeyi vaat ediyor. Özel talepler için hazırlanan 4 A la Carte Restaurant'ta Türk mutfağı (Nazar Rest), Uzakdoğu mutfağı (Tai-Pen), deniz ürünleri ve Akdeniz mutfağı (Hedera) ve dünya mutfaklarından çeşitli örnekler sergilenen Florian Restuarant'ta hoşunuza gidebilecek her türlü yemeği bulabiliyorsunuz.

Enerji dolu bir tatilin yanında, ruh ve beden dinginliği de yakalayabileceğiniz tek adres Cornelia De Luxe Resort, size tüm beklentilerinizin ötesinde bir tatil fırsatı sunuyor.