TORBAHAN OTEL,SEZONU AÇTI

Geçtiğimiz 2008 kış sezonunda yapılan “Ekonomi zirvesi” nde ünlü konuklarını ağırlayan Torbahan Otel,bu sezona da hızlı giriyor

TURİZMİN SESİ-DERYA DUYSAK


Tüm hazırlıkların son aşamasına geldiği bu dönemde, otelin Otelin Genel Müdürü Selda Subaşı, ülkemizin son dönemlerde yaşadığı krize rağmen, gelen randevu taleplerinin eksilmediğini aksine şimdiden bu kadar talep olmasının olumlu bir gelişme olduğunu vurguladı.

Otele gelen konukların genelde rahat sakin ve huzurlu bir ortamda olmalarının çok önemli olması Torbahan otelin tercih edilmesinde büyük olanak sağlıyor. Temiz ve güvenli bir tatil için, alışkanlıklardan vazgeçilmiyor.

Toplantı ve yemek davetleri oldukça sık yapılıyor. Dünya Ticaret Örgütü de yemek daveti için 2008 kış sezonunda Torbahan oteli seçen kuruluşlardan. Kemal Derviş, Dünya Ticaret Örgütü Başkanı Pascal Lamy, Cem Duna, Prof Dr. Birgür Sönmez Hoca ve tarihçi yazar Teoman Alpaslan'da kış sezonu olmasına rağmen Torbahan otelinde konaklamadan son derece memnun kaldılar.

Subaşı, sezona ait tüm hazırlıkların tamamlandığını A la Carte Kalabeach Balık Restaurant'ının şu dönemde yabancı konuklar tarafından en çok tercih edilen yer olduğunu söyledi. Torba koyunda yer alan Torbahan otel Yeşili ve mavisiyle huzurlu bir tatil geçirmek isteyenlerin bu sezonda ilgi odağı olacak.