TOP TRAVEL 2009 ÖDÜLÜ

Turizm sektöründeki dalgalanmalara karşın çalışmalarını yılmadan sürdüren kişi ve kuruluşlar Sky Reporter Dergisi'nin düzenlediği “Top Travel 2009” anketi sonucunda aldıkları puanlarla ödüle layık görüldüler

TURİZMİN SESİ
On iki ayrı uğraş dalı ve kategoride oluşturulan ödüllerin her bölümünde tek bir kişi ya da kurum değil, en iyi ve başarılı olan altı kişi veya kuruluş aynı şekilde ve değerde ödüle layık görüldüler.

“Top Travel 2009” da on iki ödül dalı ise şöyle yer aldı ; En Başarılı Zincir Oteller, En Başarılı Ülke Tanıtımı, En Başarılı Genel Koordinatörler, En Başarılı Genel Müdürler, En Başarılı Ultra Lüks Oteller, En Kaliteli Ulaşım Hizmetleri, En Başarılı Tatil Köyleri, En Başarılı Golf Oteller, En Başarılı Dizayn Oteller, En Başarılı Yeni Açılan Oteller, En Başarılı SPA otelleri ve En Başarılı De-Luxe Oteller.

“Top Travel 2009” da, Öger Grubu üç ayrı dalda ödüle layık görüldü. Vural Öger En Başarılı Ülke Tanıtımı dalında, Majesty Grubunun CEO'su Volkan Şimşek ise En Başarılı Genel Koordinatörler dalında ve Majesty Otelcilik Zinciri de, En Başarılı Zincir Oteller dalında ödül aldılar.

Yapılan küçük bir seremoni ile ödülleri Sky Reporter Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Haykır'dan alan Volkan Şimşek, “Şirketimizi ve bizleri ödüle layık görüp, oy verenlere teşekkürlerimizi sunarız. Bizler dünya turizm piyasalarındaki tüm olumsuzluklara karşın ekip arkadaşlarımızla büyük gayretler içerisinde çalışıyoruz.

Şüphesiz ki en büyük ödül, ülkemize çok yabancı misafir gelmesi ve onların memnuniyetinin sağlanmasıdır. Bu şekilde sadece “Top Travel 2009” da ödül alanlar değil, genel olarak ülkemiz en büyük ödülü kazanmış olacaktır”, dedi.